Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Dakar 2019: Ευθυμία στην KTM, Laia & Toby βάζουν στοίχημα: φιλί ή κούρεμα! [video]

Εφηβική κατασκήνωση το Dakar, κι αυτό είναι καλό…

Εχθές το βράδυ τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξα σε όλες τις ομάδες καθώς το αποτέλεσμα της 4ης ημέρας, έφερε βελτίωση για όλους συγκριτικά με την 3η που τόσο η Honda, όσο και η KTM, δέχτηκαν ταυτόχρονο πλήγμα. Περιμέναμε πως όλοι τους θα κοιμόντουσαν λίγο πιο ελαφριά, όπως γράφαμε, αλλά στην KTM τα πράγματα ήταν λίγο πιο εύθυμα ώστε να δημοσιεύσουν ένα video που είχαν προετοιμάσει, με τους Price και Laia να βάζουν στοίχημα για την απόδοσή τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που βάζουν στοίχημα, ούτε η πρώτη που η Laia σχολιάζει τα μαλλιά του Price, αλλά τώρα το επισημοποίησαν έστω και σε χαρτοπετσέτες!

Αν λοιπόν η Laia τερματίσει εντός δεκαπεντάδας τότε μπορεί να κουρέψει τον Price όπως εκείνη θέλει, κι αν ο Toby είναι εντός πεντάδας τότε θα πρέπει να δεχτεί να τον φιλήσει και όχι πεταχτά, αλλά για πέντε δευτερόλεπτα. Υπάρχουν φυσικά μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν και οι δύο πλευρές του στοιχήματος, καθώς η Laia είναι η γυναίκα που μπορεί να βρεθεί κι εντός δεκάδας σε ένα Rally όπως το Dakar.

Σε κάθε περίπτωση αυτό το χιουμοριστικό video είναι σημαντικό γιατί δείχνει στον κόσμο πώς περνάνε στην κατασκήνωση το βράδυ, όπου όπως μας έλεγε ο Chris Birch στο προηγούμενο Mega Test,  είναι σαν να βρίσκεσαι ανάμεσα σε παιδιά. Από απίστευτο χαβαλέ μεταξύ ανταγωνιστών, έως ακόμη και μικρο-παρεξηγήσεις που κρατούν όμως για λίγο, τα βράδια στο Dakar έχουν μία ατμόσφαιρα κατασκήνωσης που εμπλουτίζει την εμπειρία του Rally και συμβάλει να το μετατρέψει σε ένα κανονικό πάρτι. Όσο σοβαρά κι αν είναι τα πράγματα, όσο επαγγελματικά κι αν τα βλέπει κανείς ποντάροντας την καριέρα του ολόκληρη στο αποτέλεσμα ενός Rally, οι ημέρες είναι πολλές και τα βράδια χρειάζεται αποφόρτιση…

Tags: