Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Will2way: Άλλη μια επιτυχία για την ελληνική ομάδα στα Rally

Προσηλωμένοι στο στόχο τους!

Την ομάδα Will2way σας την είχαμε συστήσει τον περασμένο Μάιο σε μια προσπάθειά μας να αναδείξουμε τους ανθρώπους που ξεχωρίζουν από την αποφασιστικότητα, τη δύναμη του πνεύματος και την αφοσίωση στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος απ’ το να εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε παγκοσμίου και όχι μόνο επιπέδου Rally. Όπως το Moto Rally Albania, που συμμετείχαν πέρσι. Η ομάδα αποτελούμενη απ’ τους Παναγιώτης Γεωργογιάννης και Δημήτρης Χαρίσης δεν έχει σταματήσει λεπτό να προσπαθεί για το καλύτερο και τώρα έλαβε μέρος στον 24ωρο πανευρωπαϊκό αγώνα Rally στην Αλβανία. Μάλιστα, οι δυο τους ήταν οι μοναδικοί εκπρόσωποι της χώρας μας και ο ένας απ’ τους δύο έκλεισε τη δεκάδα της γενική κατάταξης. Τόσο ο Γεοργογιάννης όσο και ο Χαρίσης τα πήγαν εξαιρετικά και στην Μ2 που αγωνιζόντουσαν, καταλαμβάνοντας την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Δελτίο Τύπου

Τερματισμός μετά από 24ώρες στην Αλβανία

 για Π. Γεωργογιάννη – Δημ. Χαρίση!

____________________________________________________

Οι αναβάτες του Will2way αγωνίστηκαν με επιτυχία σε 24ωρο πανευρωπαϊκό αγώνα Rally!

Μετά από δύο συμμετοχές σε πανευρωπαϊκούς αγώνες Rally, άλλη μία μεγάλη πρόκληση έφτασε στο τέλος της για τους Παναγιώτη Γεωργογιάννη και Δημήτρη Χαρίση. Οι Έλληνες αναβάτες, μέλη της ομάδας Will2Way, συμμετείχαν με μηχανές ΚΤΜ στον 24ώρο αγώνα Rally που διεξήχθη πρόσφατα στην Αλβανία με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία των Τιράνων.

Ο αγώνας συγκέντρωσε 100 συμμετοχές από όλη την Ευρώπη με μοτοσικλέτες, quad και ssv, εκ των οποίων μόνο δύο ήταν ελληνικές. Μετά από 24 ώρες συνεχούς οδήγησης και πάνω από 850 χλμ. μέσα στα αλβανικά βουνά, οι δύο Γιαννιώτες τερμάτισαν στην 10η και 11η θέση της γενικής κατάταξης. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γεωργογιάννης κατέλαβε την 4η θέση της κατηγορίας του (Μ2) και ο Χαρίσης την 5η (Μ2).

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα οι δύο Γιαννιώτες οδήγησαν έξυπνα, με τακτική, αποφεύγοντας τα λάθη, είχαν πολύ καλό ρυθμό, ενώ η αλάνθαστη πλοήγησή τους μέσα στα βουνά ήταν άξια αναφοράς από συναθλητές και διοργανωτές!

Ήταν ένας αγώνας όπου τόσο η σωματική όσο και η πνευματική κατάσταση των αθλητών έπρεπε να βρίσκονται στο ανώτερο επίπεδο. Ήρθαν αντιμέτωποι με ακραίες καιρικές συνθήκες, με μεγάλες υψομετρικές διαφορές, κρύο, βροχή, ομίχλη, με δύσκολα και επικίνδυνα οδηγικά περάσματα κατά τη διάρκεια της νύχτας, με την απώλεια ύπνου για 24 συνεχείς ώρες. Παρόλα αυτά, κατάφεραν τελικά να δουν την καρό σημαία του τερματισμού!

Μετά το πέρας του αγώνα οι δύο οδηγοί εμφανώς συγκινημένοι δήλωσαν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να τερματίσουμε. Προετοιμαστήκαμε πολύ σωστά και ακολουθήσαμε πιστά το αρχικό μας πλάνο χωρίς να παρεκκλίνουμε ούτε στιγμή. Βιώσαμε πολλές δύσκολες καταστάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά κατορθώσαμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και αυτό ήταν ένας από τους λόγους που μας οδήγησαν στον τερματισμό. Το μεγαλύτερο κέρδος από τέτοιες διαδικασίες είναι τα συναισθήματα που βιώνεις και η διαχείρισή τους. Δεν έχει να αποδείξει κανένας κάτι σε κάποιον, με τον εαυτό μας ερχόμαστε αντιμέτωποι και είμαστε πολύ περήφανοι που τα καταφέραμε. Μη σταματάτε να ονειρεύεστε και να βάζετε στόχους»!

***

Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια στάθηκαν οι:

Aurora Rally Equipment

Monster-shop Παπαθεοδώρου,

DNA Air Filters,

Most Wanted Warehouse,

Enduro Greece,

Makan Trt,

Skoulikas trailer,

Visor Headlights,

Dimitris Athanasoulopoulos,

Kosmos place (Brussels)

καθώς και η εκπομπή της ΕΡΤ «Αuto Μoto ΕRT» και οι ιστoσελίδες bikeit.gr, 2wo.gr, Moto in Action, για τις εκτενείς αναφορές και αφιερώματα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης και η ομάδα υποστήριξης αποτελούμενη από τους Φαρμάκη Αντώνη και Τσικνιά Χρήστο.

Facebook: Will2Way

Instagram: will2_way