Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Αναβολή του 3ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trial 2018

Θα διεξαχθεί στη Σίφνο στις 04/11/2018

 

Στην αναβολή του 3ου αγώνα Trial στην Σίφνο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 προχώρησε η λέσχη ΑΡΗΣ λόγω των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν το τριήμερο που είχε προγραμματιστεί. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Σίφνο στις 04/11/2018. Ακολουθεί το δελτίο τύπου με την σχετική ανακοίνωση:

Ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία και συνεννόηση με την Επιτροπή Trial της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ ενημερώνει για την αναβολή του αγώνα Trial το ερχόμενο ΣΚ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Επιτροπής (συνημμένα η "απεικόνιση" της πρόβλεψης

Αναβολή του 3ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trial 2018 & μετάθεσή του για τις 4/11/2018

Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την χώρα μας και ιδιαίτερα την περιοχή του Αιγαίου, ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trial 2018  που επρόκειτο να γίνει αυτή τη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στην Σίφνο, αναβάλλεται.

Εξαντλήσαμε μέχρι τέλους τις πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας σύμφωνα με το πρόγραμμα, όμως οι προβλέψεις του καιρού κάνουν λόγο για 9 μποφόρ στην περιοχή του Αιγαίου, την ημέρα του αγώνα. Συνεπώς η ακύρωση των προγραμματισμένων ακτοπλοϊκών δρομολογίων θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη, αλλά ακόμη και αν αυτά πραγματοποιηθούν, η μετακίνηση των αθλητών θα μετατρεπόταν σε ¨πραγματικό αγώνα¨ ο οποίος θα οδηγούσε σε πιθανότατο ¨εγκλωβισμό¨ τους στο ξενοδοχείο. Η δε αγωνιστική συμμετοχή θα ήταν τουλάχιστον ανούσια έως επικίνδυνη, λόγω της ιδιαίτερης φύσης του αθλήματος.

Ως εκ τούτου, για το καλό όλων, το ραντεβού μας με τα ¨βράχια¨ της πανέμορφης Σίφνου μεταφέρεται για τις 04/11/2018, όπου σε ¨κανονικές¨ συνθήκες η διοργανώτρια λέσχη θα μας προσφέρει έναν ¨αξέχαστο¨ αγώνα.

Με τιμή 

Η επιτροπή Trial της ΑΜΟΤΟΕ.