Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Dakar 2020 8ο σκέλος: Ακυρώνεται σε ένδειξη σεβασμού προς τον Paulo Goncalves

Για μοτοσυκλέτες και Quad

Την ακύρωση του 8ου σκέλους για τις μοτοσυκλέτες και τα quad, αποφάσισαν αγωνιζόμενοι και διοργανωτές σήμερα το απόγευμα, στην συγκέντρωση για την μνήμη του Paulo.

Η ακύρωση του σκέλους βοηθά στην πλήρη ακινητοποίηση, τον ελάχιστο φόρο τιμής για τον Paulo, καθώς η διαδρομή θα ήταν ένας κλειστός κύκλος επιστρέφοντας στην ίδια κατασκήνωση. Ακυρώνοντας το σκέλος μπορούν να αποφύγουν και την κατά τα άλλα αναγκαστική αλλαγή κατασκήνωσης, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο για τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Paulo.

Dakar 2020: Σκοτώθηκε ο Paulo Gonçalves - Ο έμπειρος αναβάτης έχασε την ζωή του μετά από πτώση

Όσοι τον ήξεραν, δικαιούνται να πουν πως ο Goncalves θα ήθελε να συνεχίσουν και πως ο ίδιος έφυγε κάνοντας εκείνο για το οποίο είχε γεννηθεί…

Τραγική φιγούρα ο Joaquim Rodrigues, καθώς δεν έτρεχαν απλά στην ίδια ομάδα και δεν ήταν απλά κολλητοί φίλοι, αλλά ο Paulo Goncalves είχε παντρευτεί την αδερφή του Joaquim. Πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία.

Ο Rodigues πριν δύο χρόνια παραλίγο να χάσει κι εκείνος την ζωή του στο Dakar, ξέφυγε τον κίνδυνο να έχει μόνιμο πρόβλημα κινητικότητας και τελικά επέστρεψε στο περσινό Dakar εντός 20άδας! Φέτος πήγαινε για κάτι καλύτερο... 

Καλό Ταξίδι Paulo…

 

Οι Price και Svitco παραμένουν στο σημείο μέχρι την απομάκρυνση της σωρού, έχοντας ήδη γνώση για την τραγική κατάληξη…

 

Τραγική φιγούρα, ο Joaquim Rodrigues μαθαίνει πως έγινε το χειρότερο…