Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Rally Dakar 2022: Τερμάτισε απροβλημάτιστα ο Βασίλης Μπούδρος!

55ος στο 12ο σκέλος και 70ος γενικής!

Μία μεγάλη ημέρα για τον Βασίλη Μπούδρο σήμερα καθώς τερμάτισε στο Dakar και σήκωσε την ελληνική σημαία! Ο Βασίλης είναι η μόνη ελληνική συμμετοχή στις μοτοσυκλέτες εδώ και δύο σχεδόν δεκαετίες ενώ φέτος ας μην ξεχνάμε πως υπήρχε και ελληνική συμμετοχή στο αυτοκίνητο καθώς το Αθλητικό Σωματείο “Εκτός Δρόμου Ομάδα”, έχει την τιμή να βλέπει τους μοναδικούς εκπροσώπους της χώρας να περιλαμβάνονται στους κόλπους του.

Ο Βασίλης είχε εχθές ένα δύσκολο σκέλος με πολλούς αμμόλοφους που κάποιοι από αυτούς υποχωρούσαν αμέσως μόλις πατούσε επάνω του ενώ σήμερα η ειδική των 164 χιλιομέτρων ήταν αρκετά γρήγορη και διασκεδαστική ολοκληρώνοντας έτσι το Rally με τον καλύτερο τρόπο.

Ολοκλήρωσε το Dakar στην 70η θέση της γενικής με συνολικά 56 λεπτά ποινής, που κυρίως προέρχονται από προσπέραση σημείων ελέγχου. Χωρίς αυτά θα ήταν πέντε θέσεις πιο μπροστά, ενώ σήμερα στο 12ο και τελευταίο σκέλος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του 55ος, μία εξαιρετική επίδοση.

Εκτός από μικρές ασήμαντες πτώσεις, όπως ο ίδιος τις έχει περιγράψει, ο Μπούδρος δεν είχε κανένα άλλο πρόβλημα στο φετινό, δύσκολο Dakar που το ολοκληρώνει με χαμόγελο και το συμπληρώνει στην λίστα του με τα Rally που έχει συμμετάσχει.

Συγχαρητήρια στον Βασίλη Μπούδρο για την συμμετοχή του.

Tags: