MOTRON - Νέος τιμοκατάλογος

Όλη η γκάμα της εταιρείας, με θερμικά αλλά και ηλεκτρικά μοντέλα για την πόλη
MOTRON τιμοκατάλογος
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

26/6/2023

Η επίσημη αντιπροσωπεία της MOTRON στην Ελλάδα, KSR Hellas, έδωσε στη δημοσιότητα τον νέο τιμοκατάλογο λιανικής για τα μοντέλα της πρώτης, που περιλαμβάνει συνολικά 12 μοντέλα.

Ο παρών τιμοκατάλογος ισχύει από τις 25.06.2023, και περιλαμβάνει βενζινοκίνητα δίκυκλα (scooter & μοτοσυκλέτες) 50-125 κυβικών, αλλά και μια ηλεκτρική γκάμα με παπί, δυο scooter και μια μοτοσυκλέτα.

MOTRON τιμοκατάλογος
Ετικέτες

Δοκιμάζουμε το KTM 390 Duke 2024 και το συγκρίνουμε με το μοντέλο 2023 στο OPEN TV!

Η πιο συναρπαστική μοτοσυκλέτα της Α2 κατηγορίας ανεβάζει κι άλλο τον πήχη, έχοντας αλλαγές στο 90% της για τη νέα χρονιά
TEST KTM 390 Duke στο OPEN TV
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/5/2024

Δείτε στην πλατφόρμα του  OPEN TV μια αναλυτική παρουσίαση του KTM 390 Duke του 2024, σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο του 2023, και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν ακόμα πιο σπορ, ακόμα πιο ακραία και ακόμα πιο συγκλονιστική στην οδήγηση την Α2 Naked μοτοσυκλέτα των Αυστριακών.

Από το ντεμπούτο του κιόλας, το 2013, το 390 Duke έστησε τη σημαία της ΚΤΜ στην κορυφή της Α2 κατηγορίας, όσον αφορά στη σπορ συμπεριφορά, με δυνατά σημεία το εξαιρετικό πλαίσιο χωροδικτύωμα, τις κορυφαίες αναρτήσεις της WP, τα φρένα της θυγατρικής της Brembo BYBRE, τον κινητήρα δυναμίτη των 44 hp, και το χαμηλό βάρος των 139 στεγνών κιλών. Ουσιαστικά θύμιζε πολύ πολιτική έκδοση αγωνιστικής μονοκύλινδρης μοτοσυκλέτας, θυσιάζοντας τις πολλές ανέσεις για χάρη ενός εκρηκτικού σπορ πακέτου που αναζητούσε αντίπαλο.

390 Duke

Τα χρόνια πέρασαν, και κανείς άλλος κατασκευαστής δεν τόλμησε να αντιπαρατεθεί ευθέως στο 390 Duke, με την "πορτοκαλί" μοτοσυκλέτα να δέχεται πολλές αναβαθμίσεις, για να αποτελεί το 2023 κορυφαία πρόταση όχι μόνο σε εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής και επιδόσεις, αλλά και σε εξοπλισμό, θέτοντας συνεχώς νέα στάνταρ για την κατηγορία -και όχι μόνο.

KTM 390 Duke

Παρά τώρα την απροθυμία των ανταγωνιστών της ΚΤΜ να παίξουν ευθέως στο ίδιο ταμπλό, η εταιρεία του Mattighofen ανακατεύει τολμηρά την τράπουλα το 2024, αποφασίζοντας να... αλλάξει τα πάντα πάνω στο 390 Duke, το οποίο είναι κατά 90% καινούργιο!

KTM 390 Duke

Νέα στάση οδήγησης, ακόμα πιο μπροστόβαρη και σπορ, νέος κινητήρας με περισσότερα κυβικά, νέο πλαίσιο, νέο υποπλαίσιο, νέο ψαλίδι, νέες ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, νέες ζάντες που κόβουν πολλά κιλά μη αναρτώμενου βάρους, νέα ηλεκτρονικά, νέα εμφάνιση... τα πάντα νέα! Στόχος; Ακόμα πιο ακραία σπορ συμπεριφορά, ακόμα δυνατότερες επιδόσεις, ακόμα καλύτερο κράτημα, ακόμα περισσότερο value for money, με το 390 Duke να τα παίρνει όλα δικά του.

Ετικέτες