Το ΑΣΕΑΔ ακυρώνει την ποινή που επέβαλλε η ΑΜΟΤΟΕ στον Κ. Μερκούρη

Είχε αποκλειστεί για ένα χρόνο από τους αγώνες
Το ΑΣΕΑΔ ακυρώνει την ποινή που επέβαλλε η ΑΜΟΤΟΕ στον Κ. Μερκούρη
Από το

motomag

15/4/2024

Δεν είχαμε αναρτήσει την ποινή που είχε επιβάλλει η ΑΜΟΤΟΕ στον Κ. Μερκούρη αναμένοντας να δούμε αν τελικά θα αγωνιστεί και πράγματι συμμετείχε στον αγώνα, όπως φαίνεται στο ρεπορτάζ μας από εκείνη την ημέρα, ενώ έρχεται και η απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών ως επισφράγιση.

Αλιεύσαμε από τα κοινωνικά δίκτυα του ΣΑΜΑΕ και της προέδρου του το ιστορικό καθώς δεν έχουμε βρει σχετική ανάρτηση από την ΑΜΟΤΟΕ, ωστόσο είναι γεγονός τόσο η συμμετοχή του νεαρού αθλητή στον πρώτο αγώνα της φετινής αγωνιστικής σεζόν, όσο και η αναδρομική έκπτωση του Δ.Σ. της ΑΜΟΤΟΕ με ενέργειες του ΣΑΜΑΕ, οπότε κάθε ποινή που είχε επιβληθεί παύει να ισχύει.

Παρακάτω αντίγραφο της απόφασης του ΑΣΕΑΔ:

Το ΑΣΕΑΔ ακυρώνει την ποινή που επέβαλλε η ΑΜΟΤΟΕ στον Κ. Μερκούρη

AMOTOE, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross - Δεν θα αντικατασταθεί ο αγώνας της Πτολεμαΐδας

Με έξι αγώνες αντί για επτά θα πραγματοποιηθεί ο φετινός θεσμός
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Δεν θα αντικατασταθεί ο αγώνας της Πτολεμαΐδας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/5/2024

Είχατε διαβάσει στο ΜΟΤΟ για την ακύρωση του αγώνα motocross της Πτολεμαΐδας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 1 και 2 Ιουνίου. Η έλλειψη εγγράφων αδειοδότησης της πίστας έβαλε φρένο στους διοργανωτές με την ΑΜΟΤΟΕ να ανακοινώνει πως ο συγκεκριμένος αγώνας δεν θα αντικατασταθεί.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross θα έχει έξι αγώνες αντί για επτά που όριζε το πρόγραμμα. Μετά την ακύρωση του αγώνα της Πτολεμαΐδας ο θεσμός θα πάει για διακοπές οι οποίες θα διαρκέσουν τρεις ολόκληρους μήνες καθώς ο επόμενος αγώνας είναι αυτός της Αρχαίας Ολυμπίας στις 31 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε εσείς θα μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τα όσα έγιναν στον τελευταίο αγώνα του θεσμού στην πίστα motocross της Σπερχειάδας.

Ετικέτες