Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας

Λόγω έλλειψης των εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας
motomag Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/4/2024

Το Σωματείο Α.Μ.Ο.Ε. με επιστολή του προς την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. έκανε γνωστό πως δεν δύναται να διοργανώσει τον τέταρτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024 ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στη 1 και 2 Ιουνίου καθώς υπάρχει έλλειψη των απαραίτητων εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας!

Η επιστολή του Σωματείου Α.Μ.Ο.Ε. αναφέρει:

“Το αποτέλεσμα της απόφασης αυτής, οφείλεται καθαρά και μόνο, στην καθυστέρηση επίλυσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος από την πλευρά του Δήμου Εορδαίας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της ΔΕΗ Α.Ε. και της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε., καθυστέρηση που έγκειται στην απολιγνιτοποίηση της περιοχής μας και ειδικότερα στην έκταση των εγκαταστάσεων της πίστας.

Γνωρίζοντας την προσφορά και την αγάπη του Σωματείου προς το άθλημα, από την ίδρυση του -2009- έως και σήμερα, και τις προσπάθειες που κάνει για την ανάδειξη του αθλήματος τόσο στην περιοχή μας όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να μην μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα για το έτος 2024 εξαιτίας της έλλειψης των εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας. Ο αγώνας Scramble μπορεί να διεξαχθεί κανονικά”.

Μένει να δούμε αν το αγωνιστικό καλεντάρι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross φέτος θα έχει έναν αγώνα λιγότερο ή αν η Ομοσπονδία προχωρήσει σε αντικατάσταση του αγώνα της Πτολεμαΐδας.

motomag Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας

Ετικέτες

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2025: Ακυρώθηκε ο αγώνας της Κέρκυρας

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στη Σκύδρα, αρχές Νοεμβρίου
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross - Ακύρωση αγώνα 2025
Από τον

Παύλο Καρατζά

17/9/2025

Η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. ανακοίνωσε την ακύρωση του αγώνα Motocross που θα διεξαγόταν στην Κέρκυρα στα μέσα Νοεμβρίου. Έτσι, το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στην Σκύδρα στις αρχές του ίδιου μήνα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΧ 2025

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο προγραμματισμένος αγώνας Motocross που επρόκειτο να διεξαχθεί στην Κέρκυρα στις 15-16 Νοεμβρίου 2025, ακυρώνεται, λόγω υπαναχώρησης του Σωματείου ΑΛΜΚΕ, το οποίο δήλωσε αδυναμία να αναλάβει τη διοργάνωση.

Ως εκ τούτου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2025 θα ολοκληρωθεί με 7 αγώνες, με τον τελευταίο αγώνα να πραγματοποιείται στη Σκύδρα, το διήμερο 1-2 Νοεμβρίου 2025.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.