ΤΕΧΝΙΚΑ

MODUS & MOB

Designed In Greece

Υψηλής ποιότητας μεταλλικός σκελετός Μade in Italy και κορυφαίας προστασίας φακοί γνωστής γερμανικής εταιρείας σας δίνουν την άνεση και τη σιγουριά της ΟΚΙΟ. Τα ΟΚΙΟ σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των ματιών μας, για την προστασία τους από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο eshop μας okiosunglasses.gr και να επιλέξετε το δικό σας ΟΚΙΟ. Ακολουθείστε μας στο instagram: okiosunglasses και στο fb: OKIO Sunglasses όπου μπορείτε να διαβάσετε και τις κριτικές των πελατών μας. OKIO SUNGLASSES

STEELMATE SP1 ΕΚΚΙΝΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΡΟΜΠΑ

Το Steelmate SP1 είναι μια χρήσιμη συσκευή για κάθε αναβάτη με πολλαπλές λειτουργίες. Το SP1 είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 8.800 mAh και λειτουργεί ως εκκινητής μπαταρίας αλλά και ως Power Bank για φόρτιση συσκευών, με γρήγορη φόρτιση τεχνολογίας Qualcomm Quick Charge 3.0.

Για την ασφάλεια του εκκινητή και του οχήματος διαθέτει τεχνολογία που εξασφαλίζει προστασία από ανάστροφη πολικότητα, βραχυκύκλωμα, υπερβολικό ρεύμα, υπερθέρμανση, αποφόρτιση και υπερφόρτιση.