Περιποίηση – Συντήρηση

100% συνθετικό λιπαντικό εξαιρετικής ποιότητας της Ιταλικής IP, ιδανικό για 4χρονους υγρόψυκτους ή αερόψυκτους κινητήρες, υγρού ή ξηρού συμπλέκτη. Χάρη στα σταθερά χαρακτηριστικά του ιξώδους και την καλή ψυχρή ροή, λιπαίνει αποτελεσματικά κατά την «κρύα» εκκίνηση και διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ.: 2108232001, www.bele.gr Σ. ΜΠΕΖΑΣ - Μ. ΛΕΩΝ

Λιπαντικό αρίστων επιδόσεων, ειδικά εξελιγμένο για πολύ ισχυρούς 4χρονους κινητήρες σε Super-sport, sport-touring, on / off-road μοτοσυκλέτες. Η χρήση 100% συνθετικών βάσεων και ειδικά τα πολυμερή υψηλής σταθερότητας δίνουν στο XTC C60 εξαιρετική αντίσταση κατά της θερμικής οξείδωσης και παρέχουν στο λιπαντικό φιλμ εξαιρετική ικανότητα να αντιστέκεται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Επίσης η προηγμένη τεχνολογία της Bardahl, Polar Plus και Fullerene παρέχει αυξημένη ισχύ, εξαιρετική λειτουργία στο κιβώτιο ταχυτήτων και κορυφαία προστασία σε όλα τα μέρη του κινητήρα. Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές API SN / JASO MA-MA2 www.bardahl.gr Δυρραχίου 72, Σεπόλια, Τ. 2106215490-3 ΑΦΟΙ Β. ΚΥΡΚΟΥ Ο.Ε.

Κατάλληλη για οχήματα 2, 3 και 4 τροχών.

Το ανυψωτικό, Goldrake των 600 kg (δυνατότητα ανύψωσης ) που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την LV8, είναι το ανυψωτικό με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως.Είναι εξαιρετικά ευέλικτο διατίθεται σε δύο διαφορετικά ύψη και ενδείκνυται τόσο για επιδαπέδια όσο και για υποδαπέδια εγκατάσταση. Τα ανυψωτικά μοτοσικλετών LV8 Goldrake παρέχονται με μια μονάδα ελέγχου, ενσωματωμένη στη βάση, η οποία προστατεύεται από ένα μεταλλικό ντουλάπι, επιστρωμένο με ηλεκτροστατική βαφή, με συνδεδεμένο διακόπτη ασφαλείας και ένα πάνελ κουμπιών εξοπλισμένο με μαγνήτη.Τα ανυψωτικά LV8 Goldrake, είναι εξοπλισμένα με υδραυλικό κύλινδρο, με σύστημα αυτολίπανσης των παρεμβυσμάτων και μηχανικό μοχλό με χειροκίνητη τοποθέτηση, εξασφαλίζοντας προκαθορισμένες θέσεις ανύψωσης για την απόλυτη ασφάλεια του χειριστή. Η πλατφόρμα του ανυψωτικού μοτοσυκλετών LV8 NANO, διαθέτει αφαιρούμενη ράμπα για τη διευκόλυνση της αποσυναρμολόγησης των πίσω τροχών των μοτοσυκλετών και είναι εξοπλισμένη με σετάρισμα κατάλληλο για την τοποθέτηση σφιγκτήρων τροχών, μπροστινών προεκτάσεων, καστανιάς πρόσδεσης και κεντρικών αντιολισθητικών καλυμμάτων. Μέγιστο ύψος 1100mm, ελάχιστο ύψος 180mm, πλάτος 1450mm, Μήκος 2300mm, πλάτος ράμπας 360mm μήκος ράμπας 793mm. Βρείτε τα προϊόντα της LV8 αποκλειστικά στα καταστήματα Motoway Καμπράνης Α.Ε και στο δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα! www.motoway.gr MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.

Το Triumph Tiger, ένα ιστορικό μοντέλο της Triumph, με φανατικό κοινό και με πολύ δυνατούς αντιπάλους στην κατηγορία του. Το Tiger 900 μπορεί να δεχθεί βελτίωση και όπως θα δείτε και στο βίντεο, πρόκειται για την καλύτερη πρόταση βελτίωσης που προσφέρει η iracing greece, με έδρα στο βοτανικό. Έγινε ροϊκή εξέλιξη στην κεφαλή η οποία αναγέννησε τον κινητήρα του Tiger 900cc.

https://www.iracing.gr

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2103460072.

Video file