Αξεσουάρ ΜΟΤΟ

Το SizzApp 4G είναι μια έξυπνη συσκευή εντοπισμού της μοτοσυκλέτας σας σε πραγματικό χρόνο, με παγκόσμια κάλυψη. Η συσκευή λειτουργεί με μια κάρτα SIM 4G, η οποία περιλαμβάνεται και δεν χρειάζεται μηνιαία ή ετήσια συνδρομή καθώς είναι προπληρωμένη!

Μέσω της εφαρμογής σε android ή ios έχετε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας σας, καθώς γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την τοποθεσία της και την κατάστασή της. Σε περίπτωση οποιασδήποτε μετακίνησης, κραδασμό ή αποσύνδεση της συσκευής, το SizzApp σας ειδοποιεί άμεσα με push notifications και sms. Επίσης μέσω της εφαρμογής ενημερώνεστε σχετικά για την κατάσταση της μπαταρίας της μοτοσυκλέτας, για τις διαδρομές που κάνετε και την ταχύτητα που κινείται η μοτοσυκλέτα. Σε μια ομαδική βόλτα, το SizzApp θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την τοποθεσία όλων των συμμετεχόντων που το έχουν εγκατεστημένο, χωρίς να χάνετε χρόνο σε περιττές κλήσεις και στάσεις.

Το SizzApp είναι ιδανικό για εταιρείες με πολλά οχήματα, όπως courier, leasing, ενοικιάσεις κτλ., ώστε να έχουν τον έλεγχο του στόλου τους, μέσω του Web Application για Η/Υ.

Το SizzApp είναι αδιάβροχο, κατάλληλο για όλα τα οχήματα και διατίθεται με εγγύηση 24 μηνών.

SizzApp Greece

www.wheelnwater.com

Θεσσαλονίκης 24, Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής (Παράδρομος Λεωφ. Κηφισού), Τηλ: 2103008853, [email protected]

H γνωστή εταιρία έχει συνδυάσει το όνομα της με κορυφαίας ποιότητας προϊόντα για τη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη. Από τη γκάμα προϊόντων της ξεχωρίζουν οι λύσεις που προσφέρει για την ασφάλεια της μοτοσυκλέτας κατά της κλοπής. Η γκάμα προϊόντων της κατηγορίας είναι τεράστια. Ενδεικτικά τα εικονιζόμενα προϊόντα. Πρόκειται για κλειδαριά δισκόφρενου υψηλής ασφαλείας με συναγερμό και μια πολύ έξυπνη κλειδαριά μανέτας που επίσης διαθέτει συναγερμό αλλά ξεχωρίζει για την πρακτικότητα της. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία λουκέτων ΟXFORD σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Τηλ: 2108256143, Ριζούντος 2 & Θράκης, Ελληνικό INTERCARS

 

 

Από ιταλική εταιρία μπροστινό και πίσω σταντ ανύψωσης αγωνιστικού τύπου.Το σταντ κατασκευάζεται από χυτό μέταλλο χωρίς κολλήσεις για μεγαλύτερη αντοχή. Η ποιότητα βαφής είναι κορυφαία ώστε να μην αλλοιώνεται στο χρόνο και τα ροδάκια είναι πολύ ανθεκτικά. Βρείτε το στα καταστήματα της Motoway Καμπράνης Α.Ε και στο δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα. www.motoway.gr. MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε

https://motoway.gr/b2c_gr/lv8-front-universal-diavol-stand-w-front-cone-cursors-kit-e600d-e600-07-674-00-60007

https://motoway.gr/b2c_gr/lv8-rear-diavol-stand-w-rear-rubber-cursors-kit-e620d-e620-09-674-00-62009

Σε μια έκθεση μοτοσυκλέτας φυσικά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών, όμως πολύ σημαντικό μερίδιο στο ενδιαφέρον του κοινού συγκεντρώνουν και τα περίπτερα των υπολοίπων κλάδων στη αγοράς όπως αξεσουάρ, λιπαντικά, ανταλλακτικά, ελαστικά κ.τ.λ.

Στην πρόσφατη έκθεση που διεξήχθη δυναμικό παρών έδωσαν γνωστές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο και εμείς οφείλουμε να προβάλουμε με τη δύναμη του φακού την παρουσία τους, κυρίως για όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την έκθεση ώστε να έχουν μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα από τα τεκταινόμενα….

 

Η παρουσία της AMSOIL GREECE στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023:

AMSOILAMSOIL

 

Η παρουσία της AUTO MOTOR HOUSE στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023:

AUTO MOTOR HOUSEAUTO MOTOR HOUSE

 

Η παρουσία της DRAKOS ENGINEERING στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023:

DRAKOSDRAKOS

 

Η παρουσία της EXTRA PRODUCTS Χ. ΤΑΣΟΥΛΗΣ στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023:

EXTRA PRODUCTSEXTRA PRODUCTSEXTRA PRODUCTS

 

Η παρουσία της ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΤΟ στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023:

GEORGOPOULOS MOTO

 

Η παρουσία της HIPPO RENT στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023:

HIPPOHIPPO

 

Η παρουσία της IGOL στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023:

IGOLIGOL

 

Η παρουσία της ΠΑΤΜΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ Α.Ε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023:

PATMANIDISPATMANIDISPATMANIDISPATMANIDIS

 

Η παρουσία της PERFECT FAIRINGS στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023:

PERFECT FAIRINGSPERFECT FAIRINGS

 

Η παρουσία της ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023:

TZORTZOPOULOSTZORTZOPOULOSTZORTZOPOULOSTZORTZOPOULOS

 

Η παρουσία της ΜΟΤΟ ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023:

ΜΟΤΟ ΞΟΥΧΕΛΗΣ

 

Η SP CONNECT™, προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να παραμένουν συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια των οποιοδήποτε δραστηριοτήτων και περιπετειών τους με ένα παγκοσμίου εμβέλειας και αποδοχής άριστο, ασφαλές και ευέλικτο, διεθνώς πατενταρισμένο σύστημα.

Καλωσορίστε το νέας γενιάς σύστημα στήριξης τηλεφώνου.

Το SPC+ είναι επίσης το πιο ευέλικτο και ασφαλές σύστημα στήριξης τηλεφώνου στην παγκόσμια αγορά που ακολουθεί τις εξελίξεις των smart phones.

Όραμά μας είναι να είμαστε το πρότυπο των λύσεων τοποθέτησης smartphone. Αποστολή μας είναι η ανάπτυξη των καλύτερων προϊόντων στην αγορά.

Έτσι οι μηχανικοί μας λαμβάνοντας υπόψη τους τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των νέων smartphones, με κυριότερες την αύξηση βάρους, μεγέθους και των ειδικών προδιαγραφών ασύρματης φόρτισης, καθώς και πολλών ακόμη επιπλέων λεπτομερειών, βελτίωσαν το παγκοσμίου αποδοχής τρέχον σύστημά μας για να το ανεβάσουν σε ένα άλλο ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Είναι απαραίτητο να γνωρίσετε τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο των smartphone. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσθέσαμε ένα PLUS (ΣΥΝ) περισσότερων λειτουργιών στο σύστημά μας.

plus MagSafe Compatibility (Συμβατότητα)
Με τις 40% λεπτότερες θήκες τηλεφώνων μας, ικανοποιούμε την απαίτηση χαμηλής απόστασης μεταξύ της συσκευής φόρτισης και των νέων iPhone κ.α.

plus Magnetic Function (Μαγνητική Λειτουργία)
Προσθέσαμε έναν μαγνητικό δακτύλιο στις θήκες μας για ταχύτερη προσάρτηση σε μαγνητικές βάσεις ή στήριξη σε κάθε μεταλλική επιφάνεια

plus Lifestyle Applications (Εφαρμογές Lifestyle)
Είτε για γραφείο, δουλειά ή καθημερινά - μια μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων στο SP Connect EcoSystem

SPC+ Εκκίνηση στην αγορά

Η κυκλοφορία των προϊόντων SPC+ θα ακολουθήσει την κυκλοφορία του iPhone 14, όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας θα γίνει το 2ο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου με 4 μοντέλα (iPhone 14 Pro, 14, 14 Pro Max, 14 Max). Νέα προϊόντα SPC+ θα είναι διαθέσιμα στη συνέχεια σύμφωνα με την οργάνωση - σχεδιασμό ανάπτυξης και παραγωγής - θα ακολουθήσουν λεπτομερείς πληροφορίες.

SPC+ Συμβατότητα 100% με όποιο σύστημα SP και αν διαθέτετε

Καθώς είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες, έχουμε ήδη κάνει τα πρώτα βήματα για να διασφαλίσουμε την ομαλή μετάβαση και να εγγυηθούμε 100% συμβατότητα.

Ένα από αυτά τα βήματα ήταν να συμπεριλάβουμε μια δεύτερη κεφαλή τοποθέτησης σε σχεδόν όλες μας τις βάσεις χωρίς κανένα επιπλέων κόστος, ένα άλλο είναι ο ξεχωριστός προσαρμογέας που θα διατίθεται με τις θήκες του τηλεφώνου μας επίσης χωρίς επιπλέον κόστος.

Παρουσίαση και Τιμές του νέου SP Connect Plus


Τώρα ήρθε η ώρα να ταξιδέψετε στον κόσμο του SPC+ (SP Connect Plus).

Απολαύστε το ταξίδι και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας στην εισαγωγή του SPC+.

Κατεβάστε εδώ τον κατάλογο παρουσίασης SPC+ σε pdf >>

 

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι τιμές των βάσεων στήριξης θα είναι παρόμοιες με το υπάρχων σύστημα το οποίο θα εξακολουθήσει να διατίθεται. Οι τιμές στις θήκες των νέων κινητών με το νέο βελτιωμένο σύστημα SPC+ θα είναι 39,99 € αντί των 29,99 € του υπάρχων συστήματος και θα περιλαμβάνουν και αντάπτορα προσαρμογής για το παλαιότερο σύστημα βάσης.