Γίνε συνδρομητής στο ΜΟΤΟ!

Το ΜΟΤΟ έρχεται στην πόρτα σου!

 

Θα βρεις παντού το MOTO! Σε περίπτερα και καταστήματα Τύπου, το ΜΟΤΟ κυκλοφορεί σταθερά κάθε πρώτη του μήνα εδώ και 35 χρόνια! Τώρα όμως έρχεται και απευθείας στην πόρτα σου! Γίνε συνδρομητής στο ΜΟΤΟ για ένα χρόνο και κέρδισε ένα τεύχος δώρο!

 

Ποιο είναι το ΜΟΤΟ;

Το περιοδικό με την υψηλότερη κυκλοφορία και την μεγαλύτερη, συνεχή, παρουσία στον ειδικό τύπο της μοτοσυκλέτας. Σταθερά για 35 χρόνια στην πρώτη θέση κάθε 1η του μήνα! Καταξιωμένο, έγκυρο και δυναμικό, αποτελεί σημείο αναφοράς εκείνων που διαμορφώνουν άποψη ανά την ελληνική επικράτεια. Με δοκιμές και συγκριτικά που αποτελούν ορόσημο στην ιστορία του διεθνούς Ειδικού Τύπου, όλη την αγωνιστική επικαιρότητα και εμπεριστατωμένη άποψη, πάντοτε τεκμηριωμένη, πάντα με επιχειρήματα, μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο τον παλμό του κόσμου της μοτοσυκλέτας.

Στην εποχή του εύκολου εντυπωσιασμού και της κατανάλωσης πληροφορίας, το ΜΟΤΟ συνεχίζει να ξεχωρίζει περισσότερο από κάθε άλλη χρονική περίοδο καθώς η ποιότητα που χαρακτηρίζει τις δοκιμές του και η μεθοδολογία που ακολουθεί, είναι πλέον δυσεύρετες. Με παγκόσμιες πρωτιές στην ανάδειξη προβλημάτων, το ΜΟΤΟ δικαιούται να πει πως υπάρχει μονάχα ένα μέρος που γράφονται όλα, και τα καλά και τα αρνητικά! Μέσα στο 2019: Πρώτοι στον κόσμο σε ανεξάρτητη δοκιμή και δυναμομέτρηση του Tenere 700 μετά την παρουσίασή του, πρώτοι στην Ευρώπη με τριπλό συγκριτικό του Africa Twin CRF1100 και οι μοναδικοί που λύσαμε μέχρι βίδας το προηγούμενο μοντέλο. Οι μοναδικοί που αναδείξαμε το ζήτημα με το ρεζερβουάρ του 790 Adv. Είναι μονάχα λίγα από τα παραδείγματα που κάνουν τον αναγνώστη του ΜΟΤΟ να ξεχωρίζει έναντι όλων των άλλων. Το ΜΟΤΟ προσφέρει στις σελίδες του θέματα που ξεπερνούν το μέγεθος της Ελληνικής αγοράς. Το τελευταίο Mega Test του ΜΟΤΟ μεταφράστηκε σε τρεις γλώσσες και αγοράστηκε από μεγάλα περιοδικά της Ευρώπης, με τους αναγνώστες τους να διαβάζουν με καθυστέρηση, αυτά που είχαν ήδη απολαύσει οι Έλληνες φίλοι της MOTO-οικογένειας!

Το ΜΟΤΟ είναι επίσης το μοναδικό Ελληνικό μέσο που προβάλλει όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας, φωτογραφίζοντας και καταγράφοντας από κοντά κάθε αγώνα! Δίνοντας έτσι και την απαραίτητη προβολή στους Έλληνες αγωνιζομένους, παράγοντας υλικό υψηλής ποιότητας και αποθανατίζοντας στις σελίδες του ένα κομμάτι της ιστορίας για μελλοντική χρήση, μιας και εκτός των χιλιάδων ιδιωτικών συλλογών, το ΜΟΤΟ φυλάσσεται και στην Εθνική Βιβλιοθήκη…

Χωρίς να ξεχνάει τον κοινωνικό του ρόλο, έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα σε κοινωνικά ζητήματα και επιδιώκοντας να έχει μόνιμη και αμφίδρομη επικοινωνία με τους αναγνώστες του, διοργανώνει εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, όπως το μεγαλύτερο Test Ride Event της Ελλάδας!

Είσαι μοτοσυκλετιστής; Διαβάζεις ΜΟΤΟ!

Γιατί να γίνεις συνδρομητής στο ΜΟΤΟ;

Με 34 αποκλειστικές ή πρώτες παρουσιάσεις νέων μοντέλων, με 68 δοκιμές και συγκριτικά, πλούσια ταξιδιωτικά, και μοναδικά -σε παγκόσμιο επίπεδο θέματα- όπως το Mega Test, εξασφαλίζεις ως αναγνώστης του περιοδικού την καλύτερη ενημέρωση για την μοτοσυκλέτα, και ταυτόχρονα την ομορφότερη ψυχαγωγία. Με την συνδρομή στο περιοδικό ενισχύεις την ανεξαρτησία της ομάδας «που κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν», τον μόνο τρόπο για να υπάρχει μία φωνή που τα λέει εδώ στην Ελλάδα και μερικές φορές τόσο δυνατά, που ακούγεται και έξω! Σταματάς επίσης να ψάχνεις το αγαπημένο σου περιοδικό, καθώς σε βρίσκει πλέον στην πόρτα σου και κερδίζεις και σε κόστος. Καλύτερα δεν γίνεται!

 

Ετήσια Συνδρομή

 (Στο επόμενο βήμα επιλέγετε από πιο τεύχος να ξεκινήσει η συνδρομή σας)

€65.00 11 τεύχη +1 τεύχος ΔΩΡΟ (Αρχική €70,8)

 

Είδος συνδρομής

Μηδενικό κόστος αποστολής

Χρέωση αποστολής €9.6 για όλο το έτος (προσφορά από 20,1)

Για το εξατομικευμένο κόστος αποστολής θα σας αποσταλεί προσφορά με email, συνεχίστε την εγγραφή

Ολόκληρη η φόρμα
Εγγραφή συνδρομής
Η συνδρομή είναι
Στοιχεία Αποστολής
Σημειώσεις παράδοσης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Ετήσια συνδρομή 11 τεύχη +1 ΔΩΡΟ: 65Ευρώ (Αρχική Τιμή 70,8)

Έναρξη

(Παράδειγμα: Αν εγγραφτείτε συνδρομητής οποιαδήποτε ημέρα του Μαρτίου και επιλέξετε να ξεκινήσει η συνδρομή από το τεύχος που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή, τότε το πρώτο που θα σας αποσταλεί θα είναι του Μαρτίου. Αν επιλέξετε να ξεκινήσει από τον επόμενο ημερολογιακό μήνα, το πρώτο που θα παραλάβετε, είναι του Απριλίου. Ανάλογα με την ημερομηνία εγγραφής σας στη συνδρομητική υπηρεσία, το πρώτο τεύχος ενδέχεται να έρθει με καθυστέρηση. Το ΜΟΤΟ κυκλοφορεί αυστηρά κάθε 1η του μήνα, ή την κοντινότερη σε αυτή εργάσιμη, σταθερά εδώ και 35 χρόνια)

Τρόπος Πληρωμής

Σύνολο 65 Ευρώ

Σύνολο 74,6 Ευρώ

Τρόπος Πληρωμής