Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 1ος αγώνας – Εντυπωσιακός Γ.Τρίγκας - Αποτελέσματα

Νίκη Τρίγκα σε δύσκολο αγώνα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

17/3/2018

Ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro με τον Γιάννη Τρίγκα (κεντρική φωτογραφία) να βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα και να αποδεικνύεται εξαιρετικά προπονημένος!

φωτό / συνεργασία ρεπορτάζ: Θοδωρής Ερμήλιος - Post Production Media

Με έναν απαιτητικό αγώνα που η συνολική του διάρκεια άγγιξε τις οχτώ ώρες άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος. Στον διήμερο αγώνα στην Καρδίτσα πιο δυνατά από όλους την πρώτη μέρα, ξεκίνησε ο Γιάννης Τρίγκας (#22 Beta) που πήρε νωρίς προβάδισμα και επέστρεψε στις νίκες της Γενικής μετά από δύο χρόνια.

Ο δικός μας, Κίμων Καράμπελας (#225 Gas Gas) που επέστρεψε φέτος στην ενεργό δράση, ακολουθούσε τον Τρίγκα ωστόσο τρεις πτώσεις δεν του επέτρεψαν να παραμείνει στο κυνήγι της νίκης και τον περιόρισαν στην τέταρτη θέση της Γενικής. Ευτυχώς όλες τους δίχως κάποιο τραυματισμό με την μία όμως από αυτές να του κοστίζει πολλά δευτερόλεπτα καθώς το τιμόνι χώθηκε στην λάσπη.

 Κίμων Καράμπελας (#225 Gas Gas) 

Η λάσπη ήταν μία από τις δυσκολίες της ημέρας, όχι όμως στον βαθμό που αναμένεται αύριο. Σήμερα ο δυνατός αέρας που έπαιρνε τις κορδέλες και η μπόλικη βροχή των προηγούμενων ημερών δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα, αλλά απλά έδωσαν μία πρώτη γεύση στους αναβάτες. Κι αυτό γιατί αύριο η λάσπη θα είναι περισσότερη καθώς μέσα στην νύχτα η βροχή θα συνεχιστεί, ενώ και ο αέρας θα είναι αύριο αμείωτος. Το σκηνικό λοιπόν αναμένεται άκρως απαιτητικό, με τους αναβάτες να δηλώνουν ωστόσο έτοιμοι.

Σε εξαιρετική φόρμα κι ένας από τους «έτοιμους» για αύριο, ο Δημήτρης Βαγγελάκος (#112 Yamaha) που σήμερα τερμάτισε στη δεύτερη θέση και πήρε τη νίκη στην Ε1 ενώ στην Ε3 νικητής ήταν ο Βασίλης Σιαφαρίκας (#31 Honda).

Δημήτρης Βαγγελάκος (#112 Yamaha) 

Οι συμμετοχές για την πρώτη μέρα του αγώνα έφτασαν τις 47 ενώ ήδη στο parc ferme βρίσκονται και οι μοτοσυκλέτες των αναβατών που θα αγωνιστούν μόνο τη δεύτερη μέρα (Κυριακή) με το σύνολο των αγωνιζομένων να αγγίζει τους 100

Το σκηνικό για την δεύτερη ημέρα και τον δεύτερο αγώνα, στήνεται από τώρα εξίσου απαιτητικό με σήμερα…

Βασίλης Σιαφαρίκας (#31 Honda) νικητής Ε3!
 
Νίκος Ζέρβας (#495 Honda):
 
Ζώρας Αλέξης (#133 KTM):

 

 

Αποτελέσματα 1ου αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro:

 

 

 

 

Ετικέτες

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: