Ακούστε περιγραφή! Video με τις καλύτερες στιγμές από το Qatar που αξίζει να το… ακούσετε!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/4/2015

Δεν χρειάζεται να ξέρεις ιταλικά, εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται ακόμα και να σου αρέσουν οι αγώνες, για να ενθουσιαστείς μ’ αυτό το video. Απλά ακούς την περιγραφή και σου μεταδίδεται το ντελίριο των εκφωνητών! Οι Ιταλοί κάποιες στιγμές πρέπει να ξεπερνούν ακόμα και τον Eminem σε ταχύτητα πολυλογίας και το παράξενο είναι ότι αντιλαμβάνεσαι πάντοτε αυτό που λένε, από τον τόνο της φωνής και τον τρόπο που μεταδίδουν. Στο τέλος βέβαια η ευγλωττία πάει περίπατο και υπάρχει μία λέξη, ένα όνομα μονάχα που επαναλαμβάνεται!

Αξίζει λοιπόν να δείτε τις καλύτερες φάσεις του πρώτου, εντυπωσιακού αγώνα, των MotoGP ακούγοντας τους Ιταλούς που έχουν κάθε λόγο να μην είναι προσγειωμένοι. Καθόλου τυχαίο που η μετάδοση των MotoGP συγκέντρωσε στην Ιταλία μια από τις υψηλότερες τηλεθεάσεις!

Δείτε το video:

Valentino Rossi - Qatar 2015

Una gara che è già leggendaria: qui la monografia della cavalcata inarrestabile di Valentino Rossi in Qatar con Guido Meda al commento! Trovi tutti gli highlights di MotoGP™ qui: www.cielotv.it/video/motogp-2015.html

Posted by Cielo TV on Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

 

Ετικέτες

Balenciaga Biker Pantashoes - Μόνο 10.000 ευρώ

500 για τις παντελονομπότες, 9.500 ευρώ για το όνομα
Balenciaga
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

26/4/2024

Ο ισπανικός οίκος μόδας Balenciaga έχει γίνει γνωστός για τις αντισυμβατικές και πολλές φορές ακραίες συλλογές ρούχων του, και στο ίδιο πνεύμα παρουσιάζει ένα Biker Pantashoes (τι εννοείτε δεν ξέρετε τι είναι τα pantashoes;), παντελόνι δερμάτινο με ραμμένες τις μπότες από κάτω, ζητώντας μια περιουσία για την αγορά του.

Τι να καταλάβoυμε όμως κι εμείς οι πληβείοι από Balenciaga… αντί να εκτιμήσουμε που ένας τέτοιος οίκος μόδας αποφάσισε να ασχοληθεί με τους αναβάτες μοτοσυκλέτας, καθόμαστε και ειρωνευόμαστε.

Γιατί δηλαδή; Επειδή το στιλ των συγκεκριμένων pantashoes θυμίζει ελαφρώς παραμάγαζο στα βάθη της Ομόνοιας που πουλά μπουφάν “μοτοσυκλέτας”, ξέρετε, αυτά με τις μεγάλες στάμπες Lucky Strike, Repsol, κ.α.; Άντε, πες πως δεν αντιλαμβανόμεθα τη σχεδιαστική άποψη των συγκεκριμένων pantashoes (άκου pantashoes, μα ποιος φοράει τέτοιο πράγμα; και γιατί;), μας πειράζει που η πραγματική αξία των υλικών αφορά ελάχιστο ποσοστό της τιμής που ζητά ο Balenciaga; Ε τότε γιατί κάνουμε τόση φασαρία; Έλα ντε. Ίσως επειδή δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε. Άλλωστε αυτές οι τιμές που σε εμάς φαίνονται εξωφρενικές, σε κάποιους άλλους είναι καθημερινότητα, και τους επιτρέπει να ξεχωρίζουν από την πλέμπα.

Οπότε, περί ορέξεως… Balenciaga

Ετικέτες