Ανάκληση Husqvarna TR650 Strada/Terra

Επαναπρογραμματισμός της ECU!
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

25/5/2017

Με το ακόλουθο δελτίο, η Γ.Γ Βιομηχανίας ανακοινώνει το πρόγραμμα ανάκλησης των Husqvarna TR650 σε συνεργασία με την ελληνική αντιπροσωπεία ΚΤΜ S.E.E.:

 

Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KTM South East Europe AE, επίσημη αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών Husqvarna στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσυκλετών Husqvarna μοντέλα TR650 Strada και Terra. Η ανάκληση αφορά σε 22 μοτοσικλέτες, μοντέλα ετών 2013 και 2014. Με βάση έρευνες αγοράς, σε μεμονωμένα οχήματα των μοντέλων TR650 Terra και TR650 Strada έχει διαπιστωθεί περιστασιακά απότομο σβήσιμο του κινητήρα. Υπό προϋποθέσεις, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες οδηγικές καταστάσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων μοτοσυκλετών Husqvarna σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει ενημέρωση του λογισμικού της μονάδας ECU του κινητήρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Λόγω του ότι αυτά τα μοντέλα εξελίχθηκαν πριν την ανάληψη από την KTM, η μονάδα ECU μπορεί να προγραμματιστεί πλήρως μόνο από τον προμηθευτή, την Magneti Marelli. Για το λόγο αυτό, οι μονάδες ECU όλων των οχημάτων πρέπει να αποσταλούν απευθείας στην Magneti Marelli στην Ιταλία. Ο χρόνος επεξεργασίας του προμηθευτή ανέρχεται σε περίπου 7-10 εργάσιμες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας KTM South East Europe AE στο τηλέφωνο 210 55 40 640 ή στο email: [email protected]."

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες