Απίστευτο θράσος στην Αγγλία: Μέρα-μεσημέρι προσπαθούν να κλέψουν MT07 [video]

Εξαιρετικά δύσκολο να συγκρατηθείς
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

2/4/2018

Ιδιοκτήτης MT07 που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην γειτονιά από κλοπές, ακουσε τα σκούτερ να περνούν από τον πάντα ήσυχο δρόμο και σηκώνοντας το κεφάλι του, είδε πως είχαν σταματήσει και προχωρούσαν πως την μοτοσυκλέτα του. Σύμφωνα με τον ίδιο, το θράσος τους είναι τέτοιο που έχουν προσπαθήσει κι άλλες φορές να του πάρουν την μοτοσυκλέτα, πάντα με τον ίδιο τρόπο

Το video έχει αμφισβητηθεί από μικρή μερίδα θεατών, όταν αρχικά ανέβηκε στο Facebook προκαλώντας σχεδόν ένα εκατομμύριο θεάσεις, με κάποιους να αμφιβάλουν για την αυθεντικότητα, θεωρώντας πως είναι στημένο ώστε να προκαλέσει επισκεψιμότητα στο κανάλι του Youtube του παραλίγο θύματος.

Με μόνη υποστήριξη της άποψης αυτής πως ανέβηκε Πρωταπριλιά και πως ο ιδιοκτήτης πραγματοποιεί τώρα τα πρώτα του βήματα στο Vlog, το “blogging” με αναρτήσεις video. Κι όμως, βρέθηκαν αρκετοί που έχουν υπάρξει θύματα, κι αναγνωρίζουν την συμμορία από τα ρούχα, τα κράνη, τα μηχανάκια και τον τρόπο «δουλειάς» μέσα από την εικόνα τους που έχει πολλές φορές καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας. Ακόμα όμως κι έτσι να είναι, κανείς στην Αγγλία δεν πέφτει από τα σύννεφα! Καθώς πρόκειται για καθημερινό φαινόμενο:

Θυμηθείτε εδώ τι γίνεται με τις Ducati Panigale, ακόμα και μεσημεριάτικα σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνο!

Στο video η συμμορία προειδοποιεί τον ιδιοκτήτη να καθίσει ήρεμος με την κάμερά του, όσο εκείνοι του κλέβουν την μοτοσυκλέτα, και αποθαρρύνονται μονάχα όταν βλέπουν πως οι γονείς του έχουν καλέσει την αστυνομία. Εκδικητικά ξεσπούν στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, δηλώνοντας πως θα επιστρέψουν για να ολοκληρώσουν την κλοπή!

Οι συμμορίες που ληστεύουν μοτοσυκλέτες έχουν φτάσει σε νέο επίπεδο εγκληματικότητας στην Αγγλία, οδηγώντας ιδιοκτήτες στην αυτοδικία και στην κλιμάκωση της ήδη δύσκολης κατάστασης..

 

 

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες