Έκθεση μοτοσυκλέτας 2017

Για πρώτη φορά, όπως παλιά!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

9/12/2016

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, θα διοργανωθεί έκθεση μοτοσυκλέτας με βάση τα πρότυπα που γνωρίζαμε. Η κρίση δεν είχε επιτρέψει στις εταιρίες να διαθέσουν πόρους για να συμμετέχουν σε μία μεγάλου μεγέθους έκθεση και στην πράξη δεν υπήρχε ούτε και ενδιαφέρον από τους μοτοσυκλετιστές, εξαιτίας του γενικότερου οικονομικού κλίματος. Αντίθετα ο θεσμός του φεστιβάλ είχε μεγαλώσει συμπεριλαμβάνοντας και μοτοσυκλέτες, ενώ για το μέγεθος της αγοράς αυτά τα χρόνια και τα έξοδα που μπορούσαν να υποστηρίξουν οι εταιρίες... ήταν ικανοποιητικά όλα όσα είχαν γίνει.

Πλέον όμως οι εταιρίες ευελπιστούν σε κάτι καλύτερο και αποφάσισαν για το ’17 να «ξεμυτήσουν» προς τα έξω και να προετοιμαστούν κατάλληλα και για το ’18 που όπως γράφουμε στο τεύχος που είναι τώρα στα περίπτερα, θα είναι η έναρξη ενός πολύ σκληρού ανταγωνισμού, όπως έχουμε χρόνια να δούμε. Στην προχθεσινό-βραδινή συγκέντρωση του Συνδέσμου Εισαγωγέων και Αντιπροσώπων αποφασίστηκε καταρχήν να γίνει και πάλι Έκθεση Μοτοσυκλέτας. Την τελευταία φορά που ο Σύνδεσμος είχε την αιγίδα της ήταν πίσω στο 2008, που είχε συγκεντρώσει τους περισσότερους επισκέπτες από κάθε άλλη φορά, πάνω από 60.000, καθώς ταυτόχρονα φιλοξενούταν και αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Supermoto.

Αμέσως μετά ο Σύνδεσμος εξέτασε τις τρεις συνολικά διαφορετικές προτάσεις από διοργανωτές και έκρινε ότι η πιο πλήρης, που εγγυάται μία ομαλή διεξαγωγή για αυτό το μέγεθος διοργάνωσης, ήταν του κ. Λαμάρη που τελευταία φορά διοργάνωσε έκθεση το 2008. Η αρχική ημερομηνία που συζητιόταν ήταν για το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου, ωστόσο αυτό έχει απομακρυνθεί και πλέον προγραμματίζεται για το τέλος Απριλίου. Θα γίνει προσπάθεια να επιλεχθεί μία ημερομηνία που δεν θα επηρεάζει την διεξαγωγή του ΠΠΤ, τουλάχιστον με βάση το πρόγραμμα όπως έχει τώρα ανακοινωθεί, κάτι που επίσης γίνεται για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια.

Από τις δύο αρχικές προτάσεις για τον χώρο που θα διεξαχθεί η Έκθεση, έχει πλειοψηφήσει ο εκθεσιακός χώρος που διεξήχθησαν οι αγώνες ξιφασκίας, έναντι του M.E.C. στην Παιανία. Στην Ελλάδα χρειάζεται καλύτερη προβολή της μοτοσυκλέτας, όχι μόνο για δει ο κόσμος τα νέα μοντέλα, και τα αξεσουάρ, αλλά για να ενισχυθεί η εικόνα της. Στην χώρα μας που η μοτοσυκλέτα είναι τρόπος ζωής, απαιτείται να έχουν οι δύο τροχοί την προβολή που τους αξίζει.

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες