Hard Enduro School 2017 με τον Loris Gubian

Είναι θέμα Τεχνικής!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

6/3/2017

Διοργανώνεται διήμερο σχολείο Enduro με την καθοδήγηση του Loris Gubian!

Ο Loris Gubian είναι πολυπρωταθλητής Trial έχοντας κατακτήσει παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία junior, και έπειτα το Γαλλικό και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έχει επισκεφτεί ξανά την Ελλάδα κάνοντας μάλιστα trial στα βράχια του Πειραιά, γυρνώντας κι ένα εντυπωσιακό video. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό οδηγό, με άριστη τεχνική και ικανότητα μετάδοσης.

Ακολουθεί η ενημέρωση του διοργανωτή:


Οι ευκαιρίες να δούμε από κοντά έναν πρωταθλητή είναι ελάχιστες.
Όταν μας δίνεται η ευκαιρία όχι απλά να τον δούμε σε δράση, αλλά να μας μεταφέρει γνώσεις και τεχνικές δεν την χάνουμε.
Είναι θέμα Τεχνικής... το μότο του σχολείου.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, συμπληρώνουμε εμείς. Παρακολουθώντας το σχολείο με τον Loris Gubian μόνο να κερδίσετε μπορείτε. Κάντε απολαυστικές τις βόλτες στο βουνό, σκαρφαλώστε πιο εύκολα τα βράχια, περάστε κορμούς και άλλα εμπόδια με άνεση, ανηφόρες και κατηφόρες δεν θα σας τρομάζουν πια. Η σωστή καθοδήγηση από έναν πρωταθλητή θα σας φέρει γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όλα αυτά θα τα κατακτήσετε σε ένα διήμερο.

Εκτός από τη μοτοσυκλέτα σας, πάρτε μαζί σκηνή και sliping bag, θα κατασκηνώσουμε όλοι παρέα σε ανοιχτό χώρο με όλες τις ανέσεις που χρειαζόμαστε (νερό, ρεύμα, WC), το βράδυ του Σαββάτου στο BBQ (μπάρμπεκιου) θα γλεντήσουμε, θα κάνουμε φίλους, θα ανταλλάξουμε απόψεις όπως μόνο οι άνθρωποι του βουνού ξέρουν καλύτερα από όλους.

Παροχές για το διήμερο:
16 ώρες εκμάθησης
Δωρεάν camping
Σνακ το μεσημέρι
BBQ το βράδυ του Σαββάτου
Κρασί από το οινοποιείο του Τζιβάνη
Αναμνηστικό του event
Κόστος για το διήμερο:
200,00 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)
Ή 150,00 ευρώ για μία ημέρα

Πληροφορίες CPP - Τηλ. 6974319045. e-mail: [email protected]
 

 

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες