Honda: "Πρώτα ονειρευόμαστε, μετά δημιουργούμε" - [VIDEO]

Προωθητικό βίντεο κατασκευαστή οχημάτων, χωρίς οχήματα!
Honda - It starts with a dream
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

30/1/2024

Ολόκληρη η φιλοσοφία της Honda στηριζόταν ανέκαθεν στα όνειρα, όχι τα απραγματοποίητα και τα ουτοπικά, αλλά σε εκείνα που έσπρωχναν τους οραματιστές σχεδιαστές και μηχανολόγους της να κατασκευάσουν ανθρωποκεντρικά οχήματα που θα κινούσαν σώμα και πνεύμα. Η τελευταία διαφήμιση του ιαπωνικού γίγαντα έχει τίτλο "Ξεκινά με ένα όνειρο", και έχει ένα εξαιρετικά απλό όσο και ιδιοφυές concept.

Χρόνια τώρα η Honda είχε ως μότο της το "The Power of Dreams" -για να το συμπληρώσει προσφάτως με το "How we move you", ενώ στο site της θα βρείτε ειδική σελίδα που αναφέρεται στα όνειρα της εταιρείας. Το όνειρο -και η πραγμάτωση του- είναι κεντρικό στοιχείο σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη Honda, κάτι έχει αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας βήματα της, και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με τα προϊόντα, τις καινοτομίες την τόλμη και την αφοσίωση της εταιρείας σε ένα ιδανικό που η ίδια περιγράφει ως "την υπηρεσία της στην κοινωνία και στον άνθρωπο".

Honda

Πρώτα ο άνθρωπος, στη συνέχεια το όνειρο, και τέλος στην μετουσίωση του ονείρου σε ένα προϊόν που αναλόγως τον στόχο θα εξυπηρετεί, θα μεταφέρει, θα διασκεδάζει, θα αθλεί και πάλι τον άνθρωπο.

Honda

Όπως ακριβώς μας δείχνει το νέο προωθητικό βίντεο των Ιαπώνων, στο οποίο βλέπουμε ανθρώπους να κινούνται σε μεγαλουπόλεις, σε ασφάλτινες και χωμάτινες πίστες, στο νερό και στον αέρα, με τη Honda να έχει αφαιρέσει τα οχήματα τα οποία τους βοηθούν να κάνουν τα παραπάνω (πέρα από το τελικό πλάνο του βίντεο), δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πηγή από όπου ξεπήδησαν όλα της τα προϊόντα.

Το όνειρο.

SK Motorium

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες