Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα (&) στο χώμα!

Η οικογένεια του MOTO μεγαλώνει!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

5/4/2017

Στο τεύχος που κυκλοφορεί εγκαινιάζουμε μία νέα συνεργασία με τον πολυπρωταθλητή στο Enduro, Κίμων Καράμπελα, που υπογράφει την δοκιμή του TM EN250Fi. Ο Κίμων αναλαμβάνει από εδώ και πέρα τις δοκιμές των Enduro μοτοσυκλετών, και παρέα με την νεοϊδρυόμενη Post Production Media των Ανδρέα Γκλαβά και Θοδωρή Ερμήλιου, και τον –δεν χρειάζεται συστάσεις- Δημήτρη Κεραμιδά στο Motocross, σχηματίζεται η πιο δυνατή και έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα για το χώμα στην Ελλάδα!

Μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Γκλαβά από την συντακτική ομάδα για να εργαστεί στην Αγγλία στο enduro21.com, καλύπταμε τις δοκιμές των Enduro με μικρότερη συνέπεια από πριν, εξαιτίας του τεράστιου φόρτου εργασίας. Ταυτόχρονα, ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Κεραμιδά κατά την δημοσιογραφική αποστολή των Yamaha Factory στο Torno της Ιταλίας, είχε δημιουργήσει κενό και στο Motocross. Όπως όμως όλα μαζί συνέβησαν, όλα μαζί ανετράπησαν κιόλας: Ο Δημήτρης έχει ήδη επιστρέψει στην ενεργό δράση στα προηγούμενα τεύχη, κι έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του ετοιμάζει πάλι κάτι μοναδικό, να αγωνιστεί στην Ιαπωνία! Είναι ο δημοσιογράφος που έχει τρέξει αγώνες σε όλες τις ηπείρους της Γης στις οποίες ο ανθρώπινος πληθυσμός είναι μεγαλύτερος από τους πιγκουίνους ή τα ψάρια, κι έχει χαρίσει στους Έλληνες αναγνώστες αμέτρητες παγκόσμιες αποκλειστικότητες και τεράστια γνώση.

Από αρχές του έτους θα έχετε προσέξει επίσης και το όνομα Post Production Media στην υπογραφή των κειμένων. Είναι μία φρέσκια εταιρεία "PR & Communications" στο χώρο της μοτοσυκλέτας και των αγώνων, πίσω από την οποία βρίσκονται οι επί σειρά ετών συντάκτες του ειδικού τύπου, Ανδρέας Γκλαβάς (που επέστρεψε κουβαλώντας διεθνείς συνεργασίες) και ο εξίσου έμπειρος Θοδωρής Ερμήλιος! Η PPM αναλαμβάνει πλέον να μας φέρνει αποκλειστικότητες και να μας ενημερώνει για κάθε τι νέο συμβαίνει στο χώμα και τους χωμάτινους αγώνες!

Σε αυτή την όμορφη "εντουρομοτοκροσάδικη" παρέα λοιπόν, έρχεται τώρα να προστεθεί και ο Κίμων, αναλαμβάνοντας την πιο προβεβλημένη θέση καθώς τοποθετείται υπεύθυνος των δοκιμών Enduro μοτοσυκλετών! Κουβαλώντας τεράστια εμπειρία και πλούσια αγωνιστική δράση σε Ελληνικούς και Παγκόσμιους αγώνες, δηλώνει έτοιμος και ενθουσιασμένος με την νέα μας συνεργασία, όπως είμαστε και εμείς, που βλέπουμε την οικογένεια του MOTO να μεγαλώνει και να υποδέχεται έναν νέο άνθρωπο με όρεξη και γνώσεις. Ο Κίμων συμπληρώνει πλούσιο βιογραφικό στο Enduro, που επιγραμματικά έχει ως εξής:

2007:     Έναρξη αγωνιστικής δράσης

2008:     Συμμετοχή σε αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος και Αττικού κυπέλλου scramble

2009:     Πανελλήνιος Πρωταθλητής Enduro κατηγορία EJunior

2ος Βαλκανικού Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία ΕJunior

15ος Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία ΕJunior, Ελλάδα

Βραβείο καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου αναβάτη

2010:     Συμμετοχή μόνο στον 4ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία ΕJunior (λόγω στράτευσης)

2011:     Πανελλήνιος Πρωταθλητής Enduro κατηγορία ΕJunior

19ος Παγκοσμίου Πρωταθλητής Enduro κατηγορία EJunior

2012:     3ος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro  κατηγορία Ε2

20ος Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία ΕJunior, Ισπανία

21ος Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία EJunior, Πορτογαλλία

2013:     3ος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία Ε3

2014:     2ος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία Ε1

2015:     Πανελλήνιος Πρωταθλητής Enduro κατηγορία Ε3

Συμμετοχή στο ISDE της Σλοβακίας με την εθνική ομάδα: Ασημένιο μετάλλιο

2016:     2ος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία Ε3

 

Κίμων Καράμπελας:

 

 

 

 

GASGAS ES 800 και SM 800 - Πιάστηκαν "επ' αυτοφώρω" σε δοκιμές

Ο μπροστινός προβολέας έρχεται αυτούσιος από το 800ΝΚ της CFMOTO
motomag με τη μόνη διαφορά πως έχει προστεθεί στο τέλος αυτούς ένα μυτερό μπροστινό φτερό.
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

26/4/2024

Δύο νέα μοντέλα της GASGAS απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του γερμανικού Motorrad τις προηγούμενες ημέρες σε στάδιο δοκιμών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τις νέες εκδόσεις των μοντέλων ES και SM, τα οποία όμως τώρα εφοδιάζονται με τον δικύλινδρο κινητήρα των 799 κυβικών της KTM.

Στην περίπτωση του ES 800 μιλάμε για την έκδοση Enduro η οποία πλέον θα χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο κινητήρα LC8c των 799 κ.εκ. της ΚΤΜ με απόδοση 95 ίππους. Τώρα όσον αφορά το SM 800 το Supermoto της GASGAS ομοίως και αυτό θα χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα των 799 κυβικών, ενώ παραμένει άγνωστο αν οι εκδόσεις ES 700 και SM 700 θα σταματήσουν ή αν θα συνεχίσουν την εμπορική τους πορεία στις αγορές.

με τη μόνη διαφορά πως έχει προστεθεί στο τέλος αυτούς ένα μυτερό μπροστινό φτερό.

Αυτό που προκαλεί όμως την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της GASGAS όσον αφορά τον εμπρόσθιο προβολέα. Αυτός έρχεται αυτούσιος από το 800ΝΚ της CFMOTO με τη μόνη διαφορά πως έχει προστεθεί στο τέλος αυτούς ένα μυτερό μπροστινό φτερό. Η σύμπραξη αυτή δεν είναι τυχαία καθώς εδώ και αρκετό διάστημα η κινεζική εταιρεία κατασκευάζει μοντέλα για την KTM. Από την άλλη, θα μπορούσε να είναι και στοιχείο για να μας μπερδέψει επίτηδες, αλλάζοντας σχήμα στο τελικό στάδιο.

Περισσότερα τεχνικά στοιχεία δεν γνωρίζουμε αν και από ότι βλέπουμε τα δύο αυτά νέα μοντέλα της GASGAS έχουν πάρει την τελική τους μορφή, οπότε θα έχουμε νέα τους πολύ πολύ σύντομα.

Ετικέτες