To Kymco AK 550 πάει πίστα

Παρόν στο Test Ride Event του ΜΟΤΟ στις 5-6 Μαΐου
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

25/4/2018

Η Kymco επιβεβαίωσε την συμμετοχή της στο γιγαντιαίο Test Ride Event που οργανώνουμε για εσάς στα Μέγαρα το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαΐου. Ανάμεσα στα νέα μοντέλα που θα είναι στην διάθεσή σας για οδήγηση θα υπάρχει το ολοκαίνουριο Xciting 400, αλλά και το εντυπωσιακό σπορ mega scooter AK 550, με αλουμινένιο πλαίσιο, τα ακτινικά φρένα και τον υπερσύγχρονο δικύλινδρο κινητήρα.

Κι αν τα scooter έχουν φτιαχτεί για να τα οδηγούμε κυρίως μέσα στην πόλη, το AK 550 είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό και μέσα στην πίστα. Ακολουθεί η πλήρη λίστα με τα μοντέλα της Kymco και της Gemini που θα είναι στη διάθεσή σας από την MOTO TREND S.A. στο Test Ride Event:

 

KYMCO

PEOPLE-S 150

LIKE II 125

X-TOWN 300

DOWN TOWN 350

XCITING 400

AK 550

GEMINI SCRAMBLER 125

 

 

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες