Μισός αιώνας Yamaha στην Ελλάδα!

Εορτασμός με test rides
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

4/4/2019

Με αφορμή την πεντηκονταετή παρουσία της Yamaha στην χώρα μας, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε., η επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας με τα τρία διαπασών, θα γιορτάσει την επέτειό της με την διεξαγωγή των test rides σε κάποιες απ’ τις πιο κεντρικές πόλεις της Ελλάδος. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτά αλλά και τα μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα προς δοκιμή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                 

H χρυσή επέτειος της Yamaha ξεκινά με το επετειακό YOUR TOWN YOUR CELEBRATION

Η Yamaha γιορτάζει τα 50 χρόνια της εντυπωσιακής της πορείας στην Ελλάδα με το μεγάλο επετειακό test ride YOUR TOWN YOUR CELEBRATION.

Το YOUR TOWN YOUR CELEBRATION είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα test rides που θα ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας εκτός Αττικής, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους αναβάτες να δοκιμάσουν σε 3ήμερες εκδηλώσεις την ευρύτατη σειρά μοτοσυκλετών και scooters της Yamaha στα καταστήματα των Επίσημων Συνεργατών.

O στόλος των προσφερόμενων test rides περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις μοτοσυκλέτες MT-09, MT-07, Tracer900, Τracer700, ΜΤ-03 και το Crypton S. Επίσης τα scooters ΤΜΑΧ DX, ΧΜΑΧ300 IRON MAX, XMAX300, NMAX155 και Tricity150.      

Μείνετε συντονισμένοι για να προεγγραφείτε στις δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη σας : θα χρειαστείτε μόνον κράνος, δίπλωμα και διάθεση για βόλτες. Ο τοπικός Επίσημος Συνεργάτης Yamaha θα φροντίσει για την προεγγραφή σας και όλα τα υπόλοιπα!

To ΥΟUR TOWN YOUR CELEBRATION θα ταξιδέψει με εντυπωσιακές εκδηλώσεις και δοκιμές

•        τον Απρίλιο σε Δράμα και Θεσσαλονίκη,

•        τον Μάιο σε Χίο και Κρήτη,

•        τον Ιούνιο σε Ρόδο, Πάτρα και Πύργο,

•        τον Ιούλιο σε Κέρκυρα, Ιωάννινα και Τρίκαλα και

•        θα ολοκληρώσει το ταξίδι του τον Σεπτέμβριο με Ξάνθη!

 

Απευθυνθείτε στο Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Yamaha για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε την ημερομηνία που θα περάσει το YOUR TOWN YOUR CELEBRATION  από την πόλη σας. 

-        Πληροφορίες για το YOUR TOWN YOUR CELEBRATION : http://bit.ly/2019_YTYC_GR

-        ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΚΥΚΛΩΝ YAMAHA: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/dealer-locator/

 

Παρακολουθήστε την πορεία του μεγάλου επετειακού test ride με πλούσιο φωτογραφικό υλικό στα social media! Ήδη εμφανίζονται αναρτήσεις για την πρώτη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τον Επίσημο Συνεργάτη της Υamaha στη Δράμα ΒΕΡΒΕΡΟΓΛΟΥ την Παρασκευή 5.4.2019 και το Σαββατοκύριακο 6 & 7.4.2019!

Ετικέτες

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.