Orcal Astor 125i (Δελτίο τύπου)

Νέος κινητήρας Euro 4
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

6/3/2018

  Για το 2018, η Γαλλική Orcal αναβάθμισε την γκάμα της με το νέο Astor 125i Euro4,το οποίο είναι   πλέον διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά , από την εισαγωγική  εταιρεία και τους συνεργάτες της.

  Πιο συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο εξοπλίζεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό της Ιαπωνικής MIKUNI, τόσο σε σώμα ψεκασμού, όσο και στην ECU, (μονάδα διαχείρησης).

 Επίσης, εφαρμόζεται συνδυασμένη πέδηση, με διαφορές, τριπίστονη δαγκάνα εμπρός και με το πίσω πεντάλ, να επενεργεί στο μπροστινό σύστημα πέδησης. Ακόμα, αλλαγές βλέπουμε στα μαρσπιέ οδηγού και συνοδηγού, που έκαναν την θέση οδήγησης ακόμα πιο άνετη και απολαυστική. Στο νέο μοντέλο επίσης,αυξήθηκε η ιπποδύναμη κατά έναν ίππο  (11πλέον),και "γέμισε" η ροπή στις χαμηλομεσσαίες στροφές.

 

     Η τιμή του έχει οριστεί στα 2590 ευρώ.

Αποκλειστικός Εισαγωγέας Ελλάδος :

Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος

[email protected]

 Κωνσταντίνου Καραμανλή 10,

Θεσσαλονίκη, 54638

2310-813161

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες