Τρομακτικό δυστύχημα με μοτοσυκλέτα στον Άλιμο

Επέμβαση της τροχαίας για τον απεγκλωβισμό του αναβάτη
δυστυχημα με μοτοσυκλέτα
Από το

motomag

11/4/2023

Σύμφωνα με το notia.gr και αυτόπτες μάρτυρες, το απόγευμα της Μ.Τρίτης μοτοσυκλέτα που κινούταν με ταχύτητα στην οδό Καλαμακίου συγκρούστηκε με Smart που παραβίασε STOP και ο αναβάτης εκτοξεύτηκε και εγκλωβίστηκε εντός του αυτοκινήτου.

Χρειάστηκε επέμβαση της τροχαίας για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν νεκρό τον νεαρό μοτοσυκλετιστή ενώ ο οδηγός του SMART μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

δυστυχημα με μοτοσυκλέτα Μ.Τριτη 2023

Τραγικές εικόνες με τους γονείς του νεκρού αναβάτη να φτάνουν στο σημείο καθώς το δυστύχημα έγινε πλησίον της οικίας.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο notia.gr πως στη συγκεκριμένη διασταύρωση γίνονται πολλά τροχαία με παραβίαση του STOP.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες