Αυτή την πρεμιέρα δεν πρέπει να την χάσεις: "On Any Sunday: The Next Chapter"!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/3/2015

Λίγες μέρες πριν την επίσημη ευρωπαϊκή κυκλοφορία της, η πολυαναμενόμενη ταινία "On Any Sunday: The Next Chapter",  το remake της θρυλικής ταινίας του '70 για τη μοτοσυκλετιστική κουλτούρα, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 21:00 στο ιστορικό σινεμά Ατλαντίς, στη Δάφνη. Παρόντες θα είναι ο σκηνοθέτης Dana Brown και ο κορυφαίος αναβάτης Robbie Maddison, γνωστός στο ελληνικό κοινό από το άλμα του στον Ισθμό της Κορίνθου αλλά και ένας εκ των πρωταγωνιστών!

Το 1971, ο παραγωγός Bruce Brown κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ που θα άλλαζε τον τρόπο που ο κόσμος έβλεπε τις μοτοσυκλέτες και τους αναβάτες τους. Τώρα, ήρθε η ώρα για το επόμενο κεφάλαιο. Αυτή τη φορά, ο γιος του Bruce και καταξιωμένος σκηνοθέτης Dana Brown, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και παρουσιάζει μια σύγχρονη εκδοχή του αρχικού film, είναι ώρα για το "On Any Sunday: The Next Chapter"!

"Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα του “On Any Sunday- The next Chapter” πριν από ένα χρόνο γνωρίζαμε ότι είχαμε την ευκαιρία να πούμε μια εντελώς μοναδική ιστορία που ωστόσο εξακολουθεί να έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αρχικής. Η καρδιά, η ψυχή και το πάθος δεν έχουν αλλάξει, αλλά αυτό που έχει αλλάξει είναι το επίπεδο της απόδοσης και της τεχνολογίας για να μεταφέρει το μήνυμα", λέει ο Dana Brown.

Μείνετε συντονισμένοι στο Motomag και στη σελίδα της Red Bull για να μάθετε περισσότερα για την πρεμιέρα, και για την διάθεση των προσκλήσεων!

 

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας!

 

 

 

Θυμηθείτε οι παλιοί το πρώτο φιλμ, και δείτε οι νέοι τον Steve McQueen να κάνει άλματα και να χαίρεται βόλτες, διαμορφώνοντας από την αρχή την άποψη που είχε τότε ο κόσμος για την μοτοσυκλέτα!

ΕΛ.ΑΣ. - 1.238 κλήσεις για κράνος την εβδομάδα 29 Απριλίου - 5 Μαΐου 2024

Διενεργήθηκαν πανελλαδικά 121.283 τροχονομικοί έλεγχοι οχημάτων και βεβαιώθηκαν 29.304 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.
Κλήσεις
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/5/2024

Την εβδομάδα από 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2024 διενεργήθηκαν 121.283 τροχονομικοί έλεγχοι οχημάτων από την ΕΛ.ΑΣ. και βεβαιώθηκαν 29.304 παραβάσεις, γα τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

  • 8.130 για παράνομες σταθμεύσεις,
  • 7.389 για υπερβολική ταχύτητα,
  • 1.644 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,
  • 1.238 για μη χρήση κράνους,
  • 1.219 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
  • 744 για ΚΤΕΟ,
  • 665 για μέθη και
  • 371 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.