MV Agusta Brutale 8000RR & Brutale Dragster 800R

Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

21/10/2014

Πριν λίγο καιρό, είχαμε δημοσιεύσει το πρώτο video teaser του νέου Brutale Dragster 800RR, στο οποίο ήταν εμφανής η προσπάθεια δημιουργίας δεσμών του μοντέλου της MV Agusta με τα θηριώδη, αμερικάνικα V8 supercars, με πλάνα γεμάτα από καπνούς λάστιχα και ατμόσφαιρα από αμερικάνικα drag racing.
Τώρα, βρισκόμαστε στη Siena για να οδηγήσουμε για πρώτη φορά τα δύο νέα μοντέλα του ιταλικού εργοστασίου, τα Brutale 800RR και Brutale Dragster 800RR. Για να πάρετε μια πρώτη γεύση, σχεδόν ταυτόχρονα με εμάς, μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και τα πρώτα video που τραβήξαμε, μόλις βρεθήκαμε δίπλα στα δύο καινούργια τρικύλινδρα 800, μαζί με το καινούργιο video που δημοσίευσε η φίρμα με περισσότερο ήχο από την μοτοσυκλέτα... Σαφώς το Dragster μονοπωλεί το ενδιαφέρον, με τα λευκά στεφάνια στις ζάντες, τα κόκκινα κέντρα και την ανύπαρκτη ουρά. Σε πολύ λίγες ώρες θα έχουμε και το video review αμέσως μόλις κατέβουμε από τη σέλα τους!

 

 

 

 

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες