Luca Marini - Παραμένει στη Mooney VR46 και το 2024

Χωρίς αλλαγές στη σύνθεση της η ομάδα, με την παραμονή και του Bezzecchi
O Luca Marini παραμένει στη VR46
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/9/2023

Λίγο πριν το GP του Misano, η Moοney VR46 Racing Team επιβεβαίωσε πως θα έχει στις τάξεις της και τον Luca Marini το 2024, που θα αγωνίζεται δίπλα στον Marco Bezzecchi.

Ο ετεροθαλής αδελφός του Rossi βρίσκεται έβδομος αυτή τη στιγμή στη γενική βαθμολογία του Πρωταθλήματος, με συνεχείς τερματισμούς στην πρώτη δεκάδα, αν και δεν βρίσκεται -τουλάχιστον για την ώρα- στο επίπεδο του Bezzecchi. Καλύτερες επιδόσεις του Marini για φέτος είναι μια 2η θέση στις Η.Π.Α. και μια 3η στην Αργεντινή. Αυτή θα είναι η 3η σεζόν των Marini-Bezzecchi στην ομάδα του Valentino Rossi.

Luca Marini: “Η παραμονή μου στην Mooney VR46 Racing Team και το 2024 είναι για μένα ερώτημα εμπιστοσύνης σε μια κλειστή ομάδα με στενή συνεργασία, που πίστεψε σε μένα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Σαν ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας την επόμενη σεζόν. Όχι μόνο ο Vale, ο Uccio και ο Pablo, που τους ευχαριστώ, αλλά ολόκληρη η ομάδα των τεχνικών που με υποστηρίζει και τη Ducati. Το να βρεθώ μέσα στους πρωταγωνιστές της σεζόν του 2024, παλεύοντας για τον τίτλο ως αναβάτης και ως ομάδα είναι σίγουρα μια ρεαλιστική φιλοδοξία.”

Ετικέτες

MotoGP - Μικροπτώση για τον Marc Marquez σε προπόνηση MX / Flat Track λίγο πριν τον αγώνα της Καταλονίας

Δεν αναμένεται να επηρεάσει την απόδοση του 8 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο GP της πατρίδας του
motomag MotoGP – Μικροπτώση για τον Marc Marquez σε προπόνηση motocross λίγο πριν τον αγώνα της Καταλονίας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/5/2024

Είναι σύνηθες να βλέπουμε τους αναβάτες του MotoGP να προπονούνται με motocross μοτοσυκλέτες, τόσο σε flat-track πίστες ακονίζοντας τις αντιδράσεις τους στην πλαγιολίσθηση, όσο και στο MX, για βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. 

Ένας από τους αναβάτες που αρέσκεται να προπονείται με αυτό τον τρόπο είναι και ο Marc Marquez ο οποίος συχνά πυκνά ενημερώνει το κοινό του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα που διατηρεί για αυτές τις προπονήσεις. Η τελευταία του κοινοποίηση ωστόσο ήταν λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες καθώς ο αναβάτης της Gresini Racing Team, έκανε γνωστό πως κατά τη διάρκεια προπόνησης στην πίστα Circuit Alcarras, κοντά στη γενέτειρά του, τη Cervera είχε μία πτώση η οποία ευτυχώς του έδωσε ως παράσημο μόνο μερικές γρατζουνιές στο αριστερό του χέρι.

Ο Marquez πόσταρε αυτή τη φωτογραφία με χιουμοριστική διάθεση καθώς δεν έπαθε τίποτα σημαντικό ενώ στις υπόλοιπες φωτογραφίες είδαμε τον ίδιο να μας ενημερώνει για το πως κύλησε η εβδομάδα του λίγο πριν βρεθεί στο Grand Prix της Καταλονίας. Μαζί με τον Marc Marquez, προπονήθηκε ο αδερφός του Alex Marquez αλλά και ο Diogo Moreira αναβάτης ο οποίος αγωνίζεται στη Moto2.

Άνευ σημασίας λοιπόν η πτώση του Marc Marquez στην προπόνηση, με τον Ισπανό να δείχνει ολοένα και περισσότερο πως από την ημέρα που βρίσκεται στην ομάδα της Gresini Racing Team και την Ducati απολαμβάνει την ζωή τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

Ετικέτες