Marco Bezzecchi is back! - Σκληρό καρύδι o Ιταλός, πήρε το πράσινο φως για να αγωνιστεί στην Ινδονησία

Πέμπτος χρόνος αλλά και πτώση στα FP1, με νέα ιατρική εξέταση να τον κρίνει και πάλι fit για συμμετοχή
Bezzecchi is back
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/10/2023

Μπορεί την Πέμπτη ο Bezzecchi να χάθηκε από τα ραντάρ, όμως το πρωί της Παρασκευής μάθαμε πως οι γιατροί του έδωσαν το πράσινο φως για συμμετοχή στο GP της Ινδονησίας, με τον Ιταλό αναβάτη της VR46 Racing Team να συμμετέχει κανονικά στα ελεύθερα δοκιμαστικά.

Εκεί, ο Bez έδειξε ικανός για καλούς χρόνους, τερματίζοντας 5ος γενικής, όμως παράλληλα είχε και πτώση, όπου κατέληξε στα χαλίκια, και χρειάστηκε να εξεταστεί ξανά από τους γιατρούς για να δουν αν η κλείδα του είχε πάθει εκ νέου ζημιά.

Ευτυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν πως η εγχειρισμένη κλείδα δεν είχε επιβαρυνθεί και έδωσαν εκ νέου το πράσινο φως στον 3ο αναβάτη της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος να συμμετέχει και στη συνέχεια του GP.

Θυμίζουμε πως ο Bez βρίσκεται 54 βαθμούς πίσω από τον 1ο γενικής Francesco Bagnaia, με τον 2ο Jorge Martin να συνεχίζει ακάθεκτος την θεαματική ανοδική του πορεία και στην Ινδονησία, όπου πριν λίγο σημείωσε τον πρώτο χρόνο στα FP1.

Σκληρό καρύδι λοιπόν ο Bezzecchi, με την άμεση επανεμφάνιση του μετά το χειρουργείο που έκανε πριν 4 μόλις ημέρες να θυμίζει την αντίστοιχη επανεμφάνιση του Jorge Lorenzo το 2013, όταν ο Ισπανός είχε πάρει την 5η θέση στο Assen, έχοντας σπάσει την κλείδα του μόλις 2 μέρες πριν!

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες