MOTO 652 - Μάρτιος 2024

Ημερομηνία Κυκλοφορίας :
Αριθμός Έκδοσης :

Η Άνοιξη δεν έρχεται συνήθως με αλλαγή καιρού, απαράβατα όμως καταφτάνει με νέο πολύ δυνατό τεύχος MOTO, γεμάτο αποκλειστικότητες και πρώτες δοκιμές!

Οδηγούμε την Αλμερία όλες τις εκδόσεις του νέου KTM 1390 Super Duke R, πρώτη φορά με Shift Cam τεχνολογία και πρώτη φορά σε αυτά τα επίπεδα ιπποδύναμης!

KTM 990 και 390 Duke: Ριζικές αλλαγές που κόβουν κάθε σύνδεση με το παρελθόν σε ότι αφορά την απόδοσή τους στο δρόμο!

Moto Guzzi Stelvio: Το οδηγούμε σε ιδανικό τερέν στην Ισπανία και διαπιστώνουμε πως η Moto Guzzi όχι μόνο μπορεί να φτιάξει μία σύγχρονη On-Off αλλά καταφέρνει να βρει και την δική της γωνιά στην μεγάλη αυτή κατηγορία και να ξεχωρίσει! Υπολογίζοντας τον εξοπλισμό της, τότε η νέα Stelvio που δεν της λείπει τίποτα, έχει και συμφέρουσα τιμή!

Ducati Hypermotard 698 MONO: Το οδηγούμε παρέα με supermoto πρωταθλητές στην Ισπανία και για πρώτη φορά σε μονοκύλινδρο της Ducati εδώ και 10 χρόνια!

Honda NX500: Άλλαξε όνομα και εμφάνιση, προστέθηκε και εξοπλισμός και το best seller της κατηγορίας ετοιμάστηκε για άλλο ένα γύρο με τον σκληρό ανταγωνισμό!

MV Agusta Dragster 800R: Εξωτική και απόλυτα ιταλική, μία από τις καλύτερες στην κατηγορία ανανεώνεται για να συνεχίσει την πορεία της κοιτώντας αφ υψηλού τον ανταγωνισμό από τον οποίο αποστασιοποιείται χαράσσοντας τον δικό της δρόμο.

BMW G 310 GS: Μία μοτοσυκλέτα που έχουμε στολίσει με αρνητικά σχόλια κατά το παρελθόν, έχει τώρα ανανεωθεί αλλά παραμένει ίδια. Ξεκινάμε δεύτερο γύρο…

Triumph Scrambler 400X και Speed 400: Δύο ξεχωριστές δοκιμές για δύο νέες μοτοσυκλέτες που έκαναν πάρα πολύ καιρό να βγουν στην παραγωγή. Επάνω τους θεμελιώθηκε και χτίστηκε η συνεργασία της Triumph με την Bajaj που εκτείνεται πολύ περισσότερο από την παραγωγή νέων μοντέλων. Πρεσβεύουν κάτι καινούριο και ευτυχώς για όλους, το κάνουν με σωστό τρόπο!

Yamaha XSR 700 Legacy: Μιλάμε για μία κανονική scrambler που μένει πιστή στο πρώτο στοιχείο που θα πρέπει να έχει μία μοτοσυκλέτα αυτής της κατηγορίας που έρχεται από τα πρώιμα στάδια του μοτοσυκλετισμού: Να είναι προσιτή και όχι μία ρετρο-μοντέρνα ακριβή μοτοσυκλέτα.

Το ταξίδι στη Σιβηρία με SYM, ολοκληρώνει τον κεντρικό κορμό της ύλης του περιοδικού που πλαισιώνεται από τις πολλές μόνιμες στήλες, τις Long Term μοτοσυκλέτες μας, νέο επεισόδιο από τα φοβερά ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ και φυσικά τα νέα της αγοράς, νέα κόσμου και αγώνων. Με μία κίνηση έχεις στα χέρια σου όλα όσα θα σε φέρουν στην κορυφή της ενημέρωσης για όλο τον μήνα. Νέα τευχάρα ΜΟΤΟ! Δείτε τις πρώτες σελίδες κάθε άρθρου παρακάτω: