BMW - Η ελληνική αντιπροσωπεία συγχαίρει τον Βασίλη Μπούδρο για τον τερματισμό του στο Rally Dakar 2024

O Έλληνας αναβάτης αποτελεί Επίσημο Συνεργάτη και Πρεσβευτή της BMW Motorrad Hellas
motomagBMW – Η ελληνική αντιπροσωπεία συγχαίρει τον Βασίλη Μπούδρο για τον τερματισμό του στο Rally Dakar 2024
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

25/1/2024

Η στενή σχέση μεταξύ της BMW Motorrad Hellas και του Βασίλη Μπούδρου, με τον Έλληνα αναβάτη να λειτουργεί ως Πρεσβευτής της εταιρείας στη χώρα μας, οδήγησε την ελληνική αντιπροσωπεία στο να συγχαρεί τον Έλληνα αναβάτη για τον αγωνιστικό του άθλο να τερματίσει στο δυσκολότερο Rally Raid αγώνα του κόσμου, το Rally Dakar, για δεύτερη φορά μετά το 2022, όταν και ο Βασίλης συμμετείχε για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα. Για φέτος, θέλοντας να αυξήσει τον βαθμό δυσκολίας ο Βασίλης αποφάσισε να αγωνιστεί στην εξαιρετικά απαιτητική κατηγορία Original by Motul, αναλαμβάνοντας και τον ρόλο του μηχανικού μετά το τέλος της ειδικής για την Husqvarna FR 450 Rally της DNA Filters με την οποία έτρεξε.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της BMW Motorrad Hellas:

"Ο Βασίλης Μπούδρος, διακεκριμένος αναβάτης και πρεσβευτής της BMW Motorrad Hellas, τερμάτισε στο απαιτητικό Rally Dakar 2024.

Η BMW Motorrad Hellas συγχαίρει τον Επίσημο Συνεργάτη και Πρεσβευτή της, Βασίλη Μπούδρο που τερμάτισε για δεύτερη φορά στον πιο απαιτητικό αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο, το Rally Dakar.

Ο διακεκριμένος Έλληνας αναβάτης έλαβε μέρος στο Rally Dakar 2024 όπου και αγωνίστηκε στην κατηγορία Original by Motul. Έχοντας ξεκινήσει την προσπάθειά του στις 5 Ιανουαρίου, ο Βασίλης Μπούδρος κατάφερε να κατακτήσει την 78η θέση της γενικής κατάταξης και την 17η θέση στην κατηγορία του. Το 2022 είχε συμμετάσχει ξανά στο Rally Dakar όπου ήταν ο τρίτος κατά σειρά Έλληνας που είχε τερματίσει, αντιμετωπίζοντας αντίξοες συνθήκες και αμέτρητες προκλήσεις.

Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μοτοσικλέτας και σε επαγγελματικούς αγώνες, ο Βασίλης Μπούδρος έχει επιτύχει διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου ενώ από την περσινή χρονιά αποτελεί Επίσημο Συνεργάτη και Πρεσβευτή της BMW Motorrad στην Ελλάδα με συμμετοχές σε ποικίλες δράσεις που αφορούν εκδηλώσεις τόσο του BMW Group Hellas, όσο και του δικτύου των Επίσημων Εμπόρων."

Ετικέτες

Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο ο τζίρος ξεπέρασε το ένα δις ευρώ

Πολύ καλά πάνε οι δουλειές για την ιταλική εταιρεία η οποία είδε και πάλι τα έσοδα της να αυξάνονται
motomag Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο τα έσοδα ξεπέρασαν το ένα δις ευρώ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

10/5/2024

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Brembo είδε σε ένα τρίμηνο τον τζίρο της να ξεπερνά το ένα δις ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 4.4% ως προς τα έσοδα της αντίστοιχης περιόδου της περσινής χρονιάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιταλικής εταιρείας, στο διάστημα από 1η Ιανουαρίου έως 31η Μαρτίου 2024 τα κέρδη προ φόρων (EBITDA) ανήλθαν σε 176.8 εκατομμύρια ευρώ ενώ τα καθαρά κέρδη έφτασαν τα 75.2 εκατομμύρια ευρώ.

Τα έσοδα βάσει των συγκρίσιμων συναλλαγματικών ισοτιμιών αυξήθηκαν κατά 5,3% σε σχέση με τα αντίστοιχα έσοδα της συγκεκριμένης περιόδου της περσινής χρονιάς, με τον χρηματοοικονομικό δανεισμό να φτάνει τα 529,5 εκατομμύρια ευρώ, αυξημένος κατά 23,1 εκατομμύρια ευρώ σε σύγκριση με αυτόν της 31ης Μαρτίου 2023.

Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο τα έσοδα ξεπέρασαν το ένα δις ευρώ

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Brembo, Matteo Tiraboschi ανέφερε: “H Brembo ξεκίνησε και το 2024 με θετικά αποτελέσματα, συνεχίζοντας την θετική τάση που υπήρχε και το 2023. Για πρώτη φορά σε ένα μόλις τρίμηνο ξεπεράσαμε το ένα δις ευρώ σε έσοδα. Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στις αυξημένες σε όγκο πωλήσεις στους βασικούς επιχειρηματικούς μας τομείς και στις κύριες αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε, ώστε να προωθήσουμε τη στρατηγική παγκόσμιας επέκτασης του Ομίλου μας. Στην Ταϊλάνδη κατασκευάζουμε το πρώτο εργοστάσιο μας το οποίο θα παράγει προϊόντα που αφορούν μόνο τις μοτοσυκλέτες. Με αυτόν τον τρόπο θέτουμε τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Brembo στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας”.

Με αυτά τα οικονομικά δεδομένα που βλέπουμε, ένα μόνο είναι το σίγουρο, πως η Brembo διάγει την καλύτερη της περίοδο όσον αφορά την εμπορική της πορεία παγκοσμίως.

Ετικέτες