Εγκαίνια για το νέο κατάστημα της εταιρείας Moto Touratzidis στη Θεσσαλονίκη

Νέος επίσημος αντιπρόσωπος της Peugeot Motocycles στη Θεσσαλονίκη και νέο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μοτοσυκλετών Honda
motomag Εγκαίνια για το νέο κατάστημα της εταιρείας Moto Touratzidis στη Θεσσαλονίκη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

9/5/2024

Εγκαίνια πραγματοποίησε για το νέο της κατάστημα η εταιρεία Moto Touratzidis στη Θεσσαλονίκη. Το νέο κατάστημα θα αποτελεί την επίσημη αντιπροσωπεία της Peugeot Motocycles στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή ενώ ταυτόχρονα θα είναι και εξουσιοδοτημένο συνεργείο μοτοσυκλετών Honda.

Η οικογένεια Τουρατζίδη έχει διαγράψει μία πορεία πολλών ετών στον χώρο της μοτοσυκλέτας. Ο Τάκης Τουρατζίδης είναι μηχανικός μοτοσυκλέτων ενώ από το 1992 είναι πιστοποιημένος επίσημα από την Yamaha. To 2001 δημιούργησε το δικό του εξουσιοδοτημένο συνεργείο Υamaha στην δυτική Θεσσαλονίκη, όπου ασχολήθηκε όλη η οικογένεια ενώ παράλληλα υπήρχε μία έντονη εμπλοκή της οικογένειας με τους αγώνες Motocross.

Εγκαίνια για το νέο κατάστημα της εταιρείας Moto Touratzidis στη Θεσσαλονίκη

Και τα τρία παιδία του Τάκη Τουρατζίδη ασχολήθηκαν όπως είναι λογικό με τον χώρο της μοτοσυκλέτας και έτσι δημιουργήθηκε στην οδό Γ. Καραολή & Δημητρίου 232 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, το νέο κατάστημα Moto Touratzidis που ανήκει στα αδέρφια Οδυσσέα και Δημήτρη Τουρατζίδη. Το εν λόγω κατάστημα θα αποτελεί επίσημη αντιπροσωπεία Peugeot Motocycles για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, ενώ παράλληλα θα είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο μοτοσυκλετών Honda.

Στα εγκαίνια του καταστήματος ο κόσμος που έδωσε το παρών μπορούσε να δει τα διαθέσιμα νέα μοντέλα δικύκλων και τρικύκλων της Peugeot τα οποία ταυτόχρονα ήταν διαθέσιμα για test ride. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα Moto Touratzidis στο τηλ. 2317005588

Εγκαίνια για το νέο κατάστημα της εταιρείας Moto Touratzidis στη Θεσσαλονίκη
Ετικέτες

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Οι Ιταλοί εισβάλλουν με τη σειρά τους στην Κίνα

Μαζί με τα δύο ανανεωμένα μοντέλα, στην παρουσίαση της Σαγκάης είδαμε και τη νέα συλλογή ρουχισμού Vespa DEC
motomag Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/5/2024

Οι ανανεωμένες Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 είχαν έρθει σε επαφή με το κοινό στην έκθεση της EICMA αρκετούς μήνες πριν, ενώ τώρα η ιταλική εταιρεία τις παρουσίασε και στην Σαγκάη, φέρνοντας τις και στην αχανή κινέζικη αγορά.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Ξεκινώντας από την ανανεωμένη Vespa Primavera 150 αυτή έχει επιπλέον ένα διακοσμητικό στο μέσο του φτερού, σε αντίθεση με τη Sprint 150 η οποία διατηρεί το παραδοσιακό μπροστινό φτερό. Αλλαγή έχουμε στις σέλες και των δύο μοντέλων οι οποίες έχουν νέα καλύμματα ενώ νέες είναι οι ζάντες και στα δύο μοντέλα. Στην Primavera 150 υπάρχουν ζάντες με πέντε μπράτσα ενώ στη Sprint 150 υπάρχουν ζάντες με το σχέδιο να παραπέμπει στο γράμμα “Y”. Η οθόνη είναι LCD 3 ιντσών και στα δύο μοντέλα με τον χρήστη να μπορεί να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο με την πλατφόρμα πολυμέσων Vespa MIA.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Εκτός από τις νέες Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150, στη Σαγκάη παρουσιάστηκε η ολοκαίνουργια συλλογή ένδυσης Vespa DEC, η οποία είναι εμπνευσμένη από το εργοστάσιο και το μουσείο της Piaggio. Η νέα συλλογή εστιάζει στο σύγχρονο lifestyle, προωθώντας ταυτόχρονα το ιταλικό στιλ και design. Τα μοντέλα Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150 θα προσφέρονται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Ετικέτες