CFMOTO 800NK - Η εντυπωσιακή TFT οθόνη του στο επίσημο Video

Σε μέγεθος tablet, με πλοήγηση, CarPlay, Digital Key, συνδεσιμότητα, φωνητικές εντολές, κ.α.
CFMOTO 800NK
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/2/2023

Στο επίσημο βίντεο του επερχόμενου CFMOTO 800NK, η λεπτομέρεια που εντυπωσιάζει περισσότερο από όλες είναι η τεράστια, όρθια TFT έγχρωμη ψηφιακή οθόνη οργάνων που θυμίζει Tablet και έχει προηγμένες δυνατότητες.

Η έγχρωμη οθόνη οργάνων χωρίζεται οριζόντια στα δύο, με το πάνω μισό να αφορά σε πληροφορίες της κατάστασης της μοτοσυκλέτας, και στο κάτω μισό να φιλοξενεί το σύστημα CarPlay (αναρωτιόμαστε αν θα έχει και Android Auto), πλοήγηση με χάρτη, δυνατότητες τηλεφωνίας και πολυμέσων. Η οθόνη έχει και σύστημα ενδοεπικοινωνίας (Helmet Call), φωνητικών εντολών, κ.α., ενώ το λογισμικό της μπορεί να αναβαθμιστεί μέσω δικτύου OTA (Over the Air). Μάλιστα απ' ότι φαίνεται ο αναβάτης θα μπορεί να ξεκλειδώσει τη μοτοσυκλέτα και με το smartphone του (digital key).

800NK

Μπορεί τώρα η πληροφόρηση και η εξυπηρετικότητα της νέας οθόνης να φτάνουν νέα πρωτόγνωρα στάνταρ, από την άλλη δεν ξέρουμε πόσο εμφανίσιμη θα είναι λόγω μεγέθους -και λόγω της... γύμνιας μπροστά- από την οπτική του αναβάτη.

Ετικέτες

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Οι Ιταλοί εισβάλλουν με τη σειρά τους στην Κίνα

Μαζί με τα δύο ανανεωμένα μοντέλα, στην παρουσίαση της Σαγκάης είδαμε και τη νέα συλλογή ρουχισμού Vespa DEC
motomag Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/5/2024

Οι ανανεωμένες Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 είχαν έρθει σε επαφή με το κοινό στην έκθεση της EICMA αρκετούς μήνες πριν, ενώ τώρα η ιταλική εταιρεία τις παρουσίασε και στην Σαγκάη, φέρνοντας τις και στην αχανή κινέζικη αγορά.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Ξεκινώντας από την ανανεωμένη Vespa Primavera 150 αυτή έχει επιπλέον ένα διακοσμητικό στο μέσο του φτερού, σε αντίθεση με τη Sprint 150 η οποία διατηρεί το παραδοσιακό μπροστινό φτερό. Αλλαγή έχουμε στις σέλες και των δύο μοντέλων οι οποίες έχουν νέα καλύμματα ενώ νέες είναι οι ζάντες και στα δύο μοντέλα. Στην Primavera 150 υπάρχουν ζάντες με πέντε μπράτσα ενώ στη Sprint 150 υπάρχουν ζάντες με το σχέδιο να παραπέμπει στο γράμμα “Y”. Η οθόνη είναι LCD 3 ιντσών και στα δύο μοντέλα με τον χρήστη να μπορεί να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο με την πλατφόρμα πολυμέσων Vespa MIA.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Εκτός από τις νέες Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150, στη Σαγκάη παρουσιάστηκε η ολοκαίνουργια συλλογή ένδυσης Vespa DEC, η οποία είναι εμπνευσμένη από το εργοστάσιο και το μουσείο της Piaggio. Η νέα συλλογή εστιάζει στο σύγχρονο lifestyle, προωθώντας ταυτόχρονα το ιταλικό στιλ και design. Τα μοντέλα Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150 θα προσφέρονται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Ετικέτες