Kawasaki Versys 650 2024 - Σε νέα χρώματα

Χωρίς αλλαγές σε μηχανικά μέρη ή εξοπλισμό
Kawasaki Versys 650 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/10/2023

Η τελευταία δραστική ανανέωση του Versys 650 έγινε το 2022, όταν η Kawasaki το εφοδίασε με Traction Control 2 επιπέδων, έγχρωμη οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, ψηλότερη, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και full-LED φώτα, ενώ το 2023 και 2024 οι αλλαγές στο μεσαίο Adventure / Tourer μοντέλο των “πρασίνων” είναι μόνο χρωματικές.

Το Versys 650 του 204 θα κυκλοφορήσει σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς. Τον κλασικό πράσινο (Metallic Flat Spark Black/Candy Lime Green), τον μαύρη μαυρίλα πλάκωσε (Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black) και τον νέο “τσαχπίνικο” μαύρο-γκρι με κόκκινες λεπτομέρειες (Metallic Matte Dark Gray/Ebony).

Όπως γράψαμε στον πρόλογο, το Versys 650 πέρα από τα νέα χρώματα παραμένει ίδιο με το 2023, με τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 649 κ.εκ. να αποδίδει 65,7 hp / 8.500 rpm, και με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει το σύστημα KTRC, την TFT οθόνη με συνδεσιμότητα, τα LED φώτα, το δικάναλο ABS, κ.α.

Οι τροχοί των 17 ιντσών είναι χυτοί με μπράτσα, το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 21 λίτρα, και το βάρος της μοτοσυκλέτας ανακοινώνεται στα επίσημα 219 γεμάτα κιλά.

Για την ώρα η Kawasaki έδειξε τη standard έκδοση εξοπλισμού της μοτοσυκλέτας, αναφέροντας όμως παράλληλα πως σύντομα θα κυκλοφορήσουν και οι υπόλοιπες εκδόσεις -όπως το 2023-, με κορυφαία την Tourer+.

Ετικέτες

Ducati Scrambler x Van Orton - Κιτ πλαστικών που εξατομικεύει το μοντέλο Icon

Σε 50 μόλις κομμάτια και έρχεται σύντομα και συλλογή ρουχισμού
motomag Ducati Scrambler x Van Orton – Κιτ πλαστικών που εξατομικεύει το μοντέλο Icon
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

10/5/2024

Είναι πλέον της μόδας οι κατασκευαστές να συνεργάζονται με διάσημους σχεδιαστές ώστε να κάνουν τα μοντέλα τους ακόμη πιο ξεχωριστά δίνοντας τους ταυτόχρονα μια πιο φρέσκια εικόνα. Κάτι τέτοιο θέλησε να κάνει η Ducati με το Scrambler Icon και για τον λόγο αυτό ζήτησε από την Van Orton Design να σχεδιάσει ένα κιτ από πλαστικά και αυτοκόλλητα τα οποία θα πουληθούν σε μόλις 50 κομμάτια.

Πίσω από την Van Orton Design βρίσκονται τα δύο αδέρφια Stefano και Marco από το Τορίνο της Ιταλίας οι οποίοι δανείζονται το ψευδώνυμο "Van Orton", από τον Nicholas Van Orton, τον πρωταγωνιστή της διάσημης ταινίας του David Fincher "The Game" του 1997. Η Ducati θέλοντας φυσικά να στηρίξει τον Made in Italy χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας θέλησε να απευθυνθεί στους δύο Ιταλούς σχεδιαστές οι οποίοι συνδυάζουν την καινοτομία με την ποπ κουλτούρα.

Ducati Scrambler x Van Orton – Κιτ πλαστικών που εξατομικεύει το μοντέλο Icon

Τώρα όσον αφορά το κιτ που ανέλαβαν να σχεδιάσουν για την Ducati αυτό περιλαμβάνει τα πλαστικά που τοποθετούνται πέριξ του ρεζερβουάρ, στα φτερά, στην ουρά της μοτοσυκλέτας, και στα πλαϊνά μέρη της μοτοσυκλέτας. Στα πλαστικά βρίσκουμε γεωμετρικά σχέδια με τα έντονα χρώματα να κυριαρχούν παντού. 

To κιτ πλαστικών θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 50 κομματιών στην τιμή των 690 ευρώ συν φ.π.α. με την τιμή να αλλάζει από χώρα σε χώρα με τους αγοραστές να το παραλαμβάνουν σε ειδικό κουτί μαζί με κάποια αυτοκόλλητα καθώς και πιστοποίηση γνησιότητας. Εκτός όμως από το κιτ πλαστικών η Ducati σε συνεργασία με την Van Orton Design θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και μία σειρά ρουχισμού με την ονομασία Capsule την οποία θα μπορεί κάποιος να την προπαραγγείλει μέσα από το e-shop της Ducati.

Ducati
Ετικέτες