BAJAJ PULSAR 250N - Έφτασε Ελλάδα, ανακοινώθηκε η τιμή του

BAJAJ PULSAR 250N
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

9/1/2023

Η νέα μοτοσυκλέτα της BAJAJ που ακούει στο όνομα PULSAR 250N πρόκειται για το μεγαλύτερο μοντέλο της οικογένειας PULSAR το οποίο διατίθεται ως μοντέλο του 2023 από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της K-Motors στην Ελλάδα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της K-Motors:

"BAJAJ PULSAR 250N: ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ

Ετοιμαστείτε για μια νέα εμπειρία οδήγησης. Η νέα Pulsar 250Ν είναι εμπνευσμένη από τη σύγχρονη αστική ζωή

Ο συνδυασμός τεχνολογίας και εντυπωσιακής εμφάνισης καθιστούν το νέο μοντέλο της BAJAJ ιδανικό για την πόλη και τον αυτοκινητόδρομο. Εύκολο στους ελιγμούς, με τολμηρό και εντυπωσιακό σχεδιασμό, ξεκούραστη θέση οδήγησης, σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και συμπαγείς διαστάσεις αποτελεί την τέλεια επιλογή για αποτελεσματική και οικονομική καθημερινή μετακίνηση.

Απολαύστε την σιγουριά που μόνο μια μοτοσυκλέτα μπορεί να προσφέρει

Η εντελώς νέα BAJAJ Pulsar 250N βασίζεται σε ένα στιβαρό πλαίσιο, το οποίο συνδυάζεται με τηλεσκοπικό πιρούνι και κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρει στον αναβάτη κορυφαίο χειρισμό χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Στην ενεργητική ασφάλεια συμβάλλει το κορυφαίο δικάναλο ABS και τα διπλά δισκόφρενα με δαγκάνες της Grimeca. Οι χυτές ζάντες αλουμινίου είναι 17 ιντσών και τα ελαστικά έχουν διαστάσεις 100/80 και 130/70.

Προσιτή οικονομικά μοτοσυκλέτα με πλούσιο πακέτο βασικού εξοπλισμού

Η BAJAJ κατασκευάζει μοτοσυκλέτες που αποτελούν τον ορισμό του «value for money» και η νέα Pulsar 250N ακολουθεί τον ίδιο κανόνα παρέχοντας στον αναβάτη της όλα όσα θα ήθελε. Η μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα της οικογένειας Pulsar είναι ιδανική επιλογή για την αστική μετακίνηση μιας και στην καθημερινότητα μπορεί να βασίζεται στον συμπλέκτη ολίσθησης που της εξασφαλίζει σαφείς, γρήγορες και εύκολες αλλαγές σχέσεων. Στην ενεργητική ασφάλεια ανήκουν και τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα LED, με προβολέα και φώτα DRL για άριστη ορατότητα.

Επιπλέον, μπορεί να φορτίζει τις ηλεκτρονικές συσκευές στη θύρα USB και να ελέγχει όλες τις λειτουργίες της μοτοσυκλέτας από το ψηφιακό πολυόργανο με τη νέας τεχνολογίας οθόνη Infinity το οποίο διαθέτει trip computer αλλά και ένδειξη της ταχύτητας του κιβωτίου.

Κινητήρας γεμάτος ενέργεια

Σύγχρονος, αξιόπιστος, οικονομικός σε κατανάλωση και συντήρηση. Ταυτόχρονα ισχυρός με το 85% της ροπής του διαθέσιμο στο μεγαλύτερο εύρος στροφών. Η Bajaj έχει τελειοποιήσει τον μονοκύλινδρο, αεροελαιόψυκτο κινήτηρα των 250 κ.εκ., o οποίος διαθέτει ζωηρές επιδόσεις, με όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων. Χάρη στην τεχνολογία που εφαρμόζει η Bajaj είναι απολαυστικός, και το κυριότερο, παραμένει οικονομικός.

Χρώμα, τιμή και διαθεσιμότητα

Η νέα Pulsar 250N είναι διαθέσιμη ήδη στην Ελλάδα και το επίσημο δίκτυο συνεργατών και θα την βρείτε σε μαύρο χρώμα, με τιμή 3.590 ευρώ."

Ετικέτες

CFMOTO 450CL-C - Νέα έκδοση για "μοναχικούς καβαλάρηδες”

Μετά το cruiser, ακολουθεί και η έκδοση bobber που χαρίζει πιο επιθετική και άγρια εμφάνιση
motomagCFMOTO 450CL-C – Νέα έκδοση για μοναχικούς “καβαλάρηδες”
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

31/5/2024

Λίγο μετά την παρουσίαση του 450CL-C, η CFMOTO προσθέτει μια νέα έκδοση στην cruiser οικογένεια, με bobber χαρακτηριστικά, με το μονόσελο να ξεκαθαρίζει ότι μιλάμε για μοντέλο που απευθύνεται σε μοναχικούς αναβάτες.

Το 450CL-C Bobber χρησιμοποιεί την ίδια μονάδα ισχύος με το 450CL-C, την οποία έχουμε ήδη γνωρίσει από τα 450NK, 450SR-S και 450ΜΤ. Ο μοναδικός στην κατηγορία του δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 449 κυβικών, χάρη στη σειρά ανάφλεξης 270°, κρατά τους 40 ίππους στις 8.000 στροφές και τα 4,3 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 6.250 στροφές. Για τη μεταφορά της δύναμης στην άσφαλτο φροντίζει ένα κιβώτιο έξι σχέσεων, που συνεργάζεται με υγρό πολύδισκο συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης. Όπως και στο 450CL-C, έτσι και στο Bobber η τελική μετάδοση γίνεται με ιμάντα, κρατώντας ψηλά την σημαία της παράδοσης για την κατηγορία που ανήκουν.

CFMOTO 450CL-C – Νέα έκδοση για μοναχικούς “καβαλάρηδες”

Φρένα, αναρτήσεις έρχονται από το μοντέλο βάσης, όπως και το πακέτο των ηλεκτρονικών. Οι διαφορές εντοπίζονται στον σχεδιασμό της νέας μοτοσυκλέτας, με το 450CL-C Bobber να χάνει τη θέση του συνεπιβάτη. Στην θέση της έχει μπει ένα μεγάλο μαύρο -και για τους δύο χρωματισμούς- φτερό, ενώ η σέλα του αναβάτη αιωρείται πάνω από τον πίσω τροχό, με το μονό ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση ελατηρίου αμορτισέρ κρυμμένο περίτεχνα πίσω από τα καπάκια. Ταυτόχρονα, η απόσταση από το έδαφος της όμορφης εξωτερικά σέλας, με εξωτερικές ραφές και το λογότυπο της CFMOTO πάνω της, έχει ανέβει στα 715 χιλιοστά, από τα 705 του 450 CL-C. Το ίσιο τιμόνι είναι 20 χιλιοστά πιο μακριά από τα χέρια του αναβάτη, για ένα περισσότερο σπορ εργονομικό τρίγωνο, σε σύγκριση με αυτό της έκδοσης βάσης. Χάρη στα λιγότερα πλαστικά και την απουσία μαρσπιέ και σέλας συνεπιβάτη, το 450CL-C Bobber είναι ολίγον τι ελαφρύτερο, σταματώντας την ζυγαριά στα 177 γεμάτα κιλά.

CFMOTO 450CL-C – Νέα έκδοση για μοναχικούς “καβαλάρηδες”

Από τις δύο χρωματικές επιλογές, Ivory White και Nebula Black, αυτή που έκανε σε εμάς την πιο δυνατή εντύπωση οπτικά, είναι η πρώτη. Η αντίθεση του μαύρου των γραφικών στο κρεμ λευκό ρεζερβουάρ, χαρίζει πόντους στην εμφάνιση, με το όνομα “CLC” γραμμένο σε όμορφη γραμματοσειρά. Για την ώρα, η CFMOTO δεν έχει ανακοινώσει αν το νέο 450 CL-C Bobber θα έρθει προς τα μέρη μας, ενώ για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του ούτε για την αγορά της Κίνας, όπου και πρωτοπαρουσιάστηκε.

CFMOTO 450CL-C – Νέα έκδοση για μοναχικούς “καβαλάρηδες”
Ετικέτες