CFMOTO 450CL-C - Δικύλινδρο A2 Cruiser με πλούσιο εξοπλισμό

Ανεστραμμένο πιρούνι, ABS & TCS, ακτινική δαγκάνα, συνδεσιμότητα, κ.α.
CFMOTO 450CL-C
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

4/9/2023

Το CFMOTO 450CL-C είναι ένα καλοσχεδιασμένο A2 cruiser μοντέλο με δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα, bobber χαρακτηριστικά -αργότερα θα κυκλοφορήσει και pure bobber έκδοση-, και πλούσιο εξοπλισμό -έχει έως και traction control.

Με τη στροφή εταιρειών όπως η Honda (Rebel 500), η Royal Enfield (Meteor 350), η Benelli (502C) αλλά και η Harley-Davidson (X440 & 338R), στη μεσαία κατηγορία των Cruiser για να προσελκύσουν ένα πιο νεανικό κοινό με χαμηλότερο budget, τόσο στην Ασία όσο και στην Ευρώπη, ήταν θέμα χρόνου να παρουσίαζε και η πολύ δραστήρια CFMOTO τη δική της πρόταση στο θέμα.

Το 450CL-C φέρει τον γνωστό σύγχρονο και υγρόψυκτο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με στρόφαλο 270 μοιρών που έχουμε δει και στα υπόλοιπα 450 της εταιρείας (450SR, 450NK) με απόδοση 40 hp / 8.000 rpm και 4,3 kgm / 6.250 rpm.

CFMOTO 450CL-C

Πέρα από την πολύ όμορφη εμφάνιση, το 450CL-C ξεχωρίζει για τον εξοπλισμό του που περιλαμβάνει ανεστραμμένο πιρούνι 37 mm, δικάναλο ABS αλλά και Traction Control, τεράστιο δίσκο 320 mm μπροστά με 4πίστονη ακτινική δαγκάνα J.Juan, τελική μετάδοση με ιμάντα, συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης, στρογγυλή οθόνη οργάνων με μείξη αναλογικών και ψηφιακών (TFT παρακαλώ) ενδείξεων, συνδεσιμότητα και T-Box, θύρα για φόρτιση μικροσυσκευών, χαμηλή σέλα 690 mm, κ.α.

Τώρα αναμένουμε την ημερομηνία άφιξης της 450CL-C στην Ευρώπη και την ανακοίνωση της τιμής της.

Ετικέτες

Norton: Οι νέοι χρωματισμοί της γκάμας της - Τέλος το φουλ γκρι

Η παλέτα περιλαμβάνει επτά συνολικά χρωματισμούς
norton atlas
Από τον

Παύλο Καρατζά

16/4/2026

Η ινδική TVS Motor που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Norton, η οποία έχει μπει σε μία νέα φάση με τέσσερα νέα μοντέλα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Στην EICMA είχαμε δει από κοντά τις Norton Manx, Manx R, Atlas και Atlas GT και η εταιρεία είχε δείξει μία περίεργη εμμονή στους γκρι χρωματισμούς. Πλέον οι τέσσερις μοτοσυκλέτες θα είναι διαθέσιμες εκτός του Trophy Silver στους χρωματισμούς Matrix Black, Senopia Orange, Carbon, Celestian Grey, Verona Green και Glacier Blue, που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο επίσημο site της εταιρείας.

norton manx

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως τη Norton Motorcycles έχει αναλάβει στην χώρα μας η εταιρεία MUVUS που αντιπροσωπεύει ήδη τις CFMOTO, Royal Enfield, LETBE και Polaris. Μάλιστα η TVS έχει συγκεκριμένο πλάνο για την Ευρώπη και η Ελλάδα θα είναι από τους πρώτους τους σταθμούς, όπως είχαμε αποκαλύψει λίγους μήνες νωρίτερα.

Εμείς αναμένουμε σύντομα την άφιξη τους για να οδηγήσουμε τις νέες μοτοσυκλέτες της Norton και να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Ετικέτες