Red Bull KTM – Διαδικτυακά θα γίνει η παρουσίαση των νέων χρωμάτων του 2024

Έχει προγραμματιστεί για τις 12 Φεβρουαρίου, λίγες μέρες μετά τα δοκιμαστικά της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα της Sepang στην Μαλαισία
motomagRed Bull KTM – Διαδικτυακά θα γίνει η παρουσίαση των νέων χρωμάτων του 2024
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

12/1/2024

Η Red Bull είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στον κατάλογο με τις παρουσιάσεις των ομάδων του MotoGP για το 2024, ενώ για την ώρα είναι η μοναδική που θα την κάνει διαδικτυακά.

Σε αντίθεση με την Pertamina Enduro VR46 MotoGP Team, την Gresini Racing Team, αλλά και την εργοστασιακή ομάδα της Ducati Lenovo, οι οποίες έχουν ήδη προγραμματίσει τις παρουσιάσεις τους με φυσική παρουσία, η KTM επέλεξε το διαδίκτυο. Έτσι, οι δυο αναβάτες της Red Bull KTM, Brad Binder και Jack Miller θα δείξουν τα νέα χρώματα του RC16 για το 2024, πίσω από την οθόνη στις 12 Φεβρουαρίου, λίγες μέρες μετά τα καθιερωμένα δοκιμαστικά του MotoGP στην πίστα της Sepang της Μαλαισίας. Επομένως, προβλέπεται να τους δούμε με τα νέα τους χρώματα στα επόμενα και τελευταία δοκιμαστικά στο Κατάρ στις 19-20 Φεβρουαρίου.

Η σεζόν του 2023 ήταν η πρώτη, από το 2019, που η KTM δεν βρέθηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε κάποιον από τους 20 αγώνες της Κυριακής. Παρ’ όλ’ αυτά ο Binder κατάφερε να πλασαριστεί ως ο καλύτερος αναβάτης που δεν οδηγεί Ducati, κερδίζοντας δύο αγώνες Sprint και σημειώνοντας την υψηλότερη τελική ταχύτητα στο Mugello. Η σεζόν που μας πέρασε έφερε αλλαγές και στο πρωτότυπο RC16 που είδε το πλαίσιο να αφήνει το ατσάλι πίσω, αντικαθιστώντας το από το Misano και μετά με το carbon.

Η Red Bull KTM είναι η 5η ομάδα που ανακοίνωσε την ημερομηνία της παρουσίασής της, ενώ αποτελεί την μοναδική μέχρι στιγμής που θα την κάνει διαδικτυακά.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες