Motul WSBK - Η Barni Racing Team συνεχίζει με τον Danilo Petrucci και το 2024

Χωρίς εμφανισιακές αλλαγές παρουσιάστηκε η Ducati Panigale V4R για την νέα σεζόν
motomagMotul WSBK – Η Barni Racing Team συνεχίζει με τον Danilo Petrucci και το 2024
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

12/2/2024

Η Barni Racing Team επέλεξε το μουσείο Ruote Da Sogno στην πόλη Reggio Emilia, για να παρουσιάσει τα αγωνιστικά χρώματα με τα οποία θα αγωνίζεται ο Danilo Petrucci με το Panigale V4R για το 2024, όπου όπως βλέπουμε συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο με την περσινή σεζόν.

Γνωστό για την συλλογή κλασσικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με τα 8.000 τ.μ. του κεντρικού χώρου να φιλοξενούν περί τις 400 μοτοσυκλέτες, το μουσείο Ruote Da Sogno το απόγευμα της Κυριακής 11/2 φιλοξένησε την παρουσίαση της Barni Racing Team. Για το 2024 η ομάδα συνεχίζει, όπως είχε γίνει γνωστό από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν, με τον Ιταλό πρώην αναβάτη των MotoGP αλλά και του Rally Dakar, Danillo Petrucci στην κατηγορία WSBK, ενώ για την WSSP, ο Yari Montella θα βρεθεί πάνω στο Panigale V2 της ομάδας.

Motul WSBK - Η Barni Racing Team συνεχίζει με τον Danilo Petrucci και το 2024

Αν και κατά την διάρκεια των χειμερινών δοκιμών, η ομάδα του Marco Barnabo ήταν ντυμένη στα μαύρα, με μερικά αυτοκόλλητα χορηγών, όπως βλέπουμε τα χρώματα δεν έχουν μεγάλες αλλαγές από την περσινή χρονιά. Βασικός χορηγός παραμένει η Spark, με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί στα φαίρινγκ, με τις λεπτομέρειες να είναι σε κόκκινο και λευκό.

Το 2023 είδε τον 33χρονο Ιταλό να τερματίζει στην 7η θέση, ενώ όπως δήλωσε ο Petrucci τη νέα χρονιά αναμένει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Η πρώτη εμφάνιση στην πίστα της Barni Racing Team αναμένεται στις 23-25 Φεβρουαρίου, όπου και τα Motul WSBK θα βρεθούν στην πίστα του Philip Island για τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν.

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες