Ο Jonny Walker στην Beta!

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

7/1/2021

Προς τα τέλη της περασμένης χρονιάς, μετά την ολοκλήρωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος SuperEnduro, η KTM είχε ανακοινώσει την αποδέσμευση του Jonny Walker από την εργοστασιακή της ομάδα, αναφέροντας πως μετά την επανασύσταση της ομάδας και της αλλαγές στο πρόγραμμα των πρωταθλημάτων enduro, ήταν δύσκολο να διατηρήσουν την συνεργασία τους μαζί του.

Σχεδόν αμέσως μετά το επίσημο δελτίου τύπου της ΚΤΜ, άρχισαν να κυκλοφορούν οι πληροφορίες για συμφωνία του Walker με την Beta, κάνοντας μάλιστα λόγο για κλεισμένη συμφωνία η οποία ήταν απλώς θέμα ημερών να ανακοινωθεί.

Τώρα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν, μέσα από την ανακοίνωση του εργοστασίου της Beta για την συνεργασία της με τον πολυνίκη αναβάτη στον κόσμο του Hard Enduro για το 2021.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της Beta, "Jonny έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους αναβάτες της κατηγορίας, έχοντας αναδειχθεί νικητής σε πολλούς extreme αγώνες όπως το Erzbergrodeo, το SuperEnduro World Championship και το Romaniacs Hard Enduro. Ο Άγγλος αναβάτης θα συμμετέχει στο νέο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM Hard Enduro και στο SuperEnduro World Championship πάνω στη σέλα ενός δίχρονου Beta RR 300, με την υποστήριξη της Beta Factory Racing Team".

Ο Fabrizio Dini, Factory Beta Team Manager, καλωσόρισε τον Walker στην ομάδα λέγοντας ότι "όλοι στην Beta είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που θα υποστηρίξουμε τον Jonny, ο οποίος είναι ένα επαγγελματίας και δυνατός αναβάτης παγκοσμίου επιπέδου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε μαζί του γιατί γνωρίζουμε πως είναι σοβαρός και επαγγελματίας στην δουλειά του, με τα καλά αποτελέσματα να έπονται σίγουρα."

Red Bull Erzbergrodeo 2024 – Μοτοσυκλέτα προσγειώνεται πάνω στον Antoine Meo της Ducati [VIDEO]

Τυχερός στην ατυχία του καθώς γλύτωσε τα χειρότερα
motomag Red Bull Erzbergrodeo 2024 – Μοτοσυκλέτα προσγειώνεται πάνω στο Antoine Meo της Ducati [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

31/5/2024

Λίγο έλειψε η χθεσινή ημέρα του Red Bull Erzbergrodeo να είναι η τελευταία για τον Γάλλο πολυπρωταθλητή Enduro και αναβάτη της Ducati, Antoine Meo. Στο Mittas Rocket Ride -εναρκτήρια διαδικασία πριν τον Πρόλογο- o Μeo με το Ducati Desert X Rally στον προκριματικό γύρο στην προσπάθεια του να αποφύγει κάποιους αναβάτες που έπεσαν μπροστά του χρειάστηκε να αλλάξει γραμμή με τον ίδιο να δέχεται ένα χτύπημα εξ ουρανού.

Ναι καλά διαβάσατε ενώ ο Meo άλλαζε γραμμή ώστε να αποφύγει τους πεσμένους συναθλητές του, ήρθε ο Charlie Frost (Beta) με άλμα να προσγειωθεί άθελα του επάνω στο χέρι του Meo.

Ο αναβάτης της Ducati έπεσε κατάφερε και σηκώθηκε από την πεσμένη μοτοσυκλέτα του με τον ίδιο να μην έχει τραυματιστεί.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Antoine Meo της Ducati, ο οποίος παρά το απρόοπτο που του συνέβη θα αγωνιστεί κανονικά στο Red Bull Erzbergrodeo 2024.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enduro Life Media (@endurolife)

Ετικέτες