The Wheel To Build

Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

24/3/2016

Η Έκθεση "The Wheel To Build" είναι μια διαφορετική Έκθεση. Είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους-αναβάτες-ιδιοκτήτες που ξοδεύουν αμέτρητες ώρες μέσα στα δικά τους γκαράζ, μαστορεύοντας και κατασκευάζοντας, μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα με την προσωπική τους πινελιά στις μοτοσυκλέτες τους. Με άλλα λόγια, το "The Wheel To Βuild" είναι ένα ξεχωριστό Σαλόνι μοτοσυκλέτας με θέμα το customizing.
Πρόκειται για το πρώτο αμιγώς custom bike show που διοργανώνεται στην Ελλάδα, ενώ πέρα από τις άκρως ενδιαφέρουσες και πολλές ιδιοκατασκευές, θα παρουσιαστούν και νέα μοντέλα των Yamaha, Suzuki, Triumph, BMW, Ducati και Harley Davidson, μέσω των επίσημων αντιπροσώπων στη χώρα μας.
Είναι επίσης η πρώτη φορά που custom μοτοσυκλέτες θα παρουσιαστούν στα πρότυπα των έργων τέχνης σε γκαλερί, συνοδευόμενες από όλες τις πληροφορίες που αφορούν την κατασκευή τους, ενώ στο τέλος του show θα απονεμηθεί ο τίτλος "The King Of Wheel" στην μοτοσυκλέτα που θα αναδειχθεί ως η καλύτερη, μέσα από την αντίστοιχη ανοιχτή ψηφοφορία του κοινού.
Οι διοργανωτές της Έκθεσης είναι οι "The Real Intelllectuals" και "Caferacercult.gr", ενώ η διάρκειά της είναι διήμερη από τις 2 έως τις 3 Απριλίου, στον πολυχώρο πολιτισμού "Αθηναΐς", στον Βοτανικό.
Στο ιδιαίτερο κτήριο της εκδήλωσης θα φιλοξενηθούν οι δημιουργίες Ελλήνων και ξένων custom builders, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, από Café Racers και Flat Trackers μέχρι Bobbers και Vintage Customs.


Ο χώρος της Αθηναΐδας χωρίζεται σε τρεις βασικούς τομείς:
Το Museum Gallery θα φιλοξενήσει τις 40 περίπου μοτοσυκλέτες των Ελλήνων και ξένων δημιουργών, φωτισμένες με ειδικά μελετημένο φωτισμό ώστε να αναδεικνύονται οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες της κατασκευής τους, ενώ –όπως αναφέρεται και παραπάνω- θα υπάρχουν και όλες οι λεπτομέρειες που τις αφορούν.


Το Silk Room θα στεγάσει τα νέα μοντέλα των εταιρειών (από τις κατηγορίες modern classic και vintage) στα αντίστοιχα περίπτερα, όπου θα πλαισιώνονται από δημιουργίες Ελλήνων custom builders, αλλά και από αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη.


Το Cabrio Café Bar είναι ο χώρος όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να πιούν το ποτό τους, ενώ παράλληλα θα μπορούν να παρακολουθήσουν και τις συναυλίες που θα δοθούν εκεί και τις δύο μέρες. Το Σάββατο 2 Απριλίου θα μπορούν να απολαύσουν τους Mani Deum και τους Callas, ενώ την Κυριακή 3 Απριλίου θα παίξουν οι Thriller και οι Rat Pack Racers. Και οι δύο συναυλίες θα ξεκινήσουν στο κλείσιμο της κάθε μέρας.
Το ωράριο της Έκθεσης το Σάββατο και την Κυριακή είναι 10:00-21:00, ενώ η είσοδος κοστίζει 3 ευρώ.
Για την ηλεκτρονική επικοινωνία μπορείτε να απευθυνθείτε στους παρακάτω συνδέσμους:
facebook.com/The-Wheel-to-Build-Motorcycle-Show
www.therealintellectuals.com (Παλλάδος 9, Ψυρρή – e-mail: [email protected])
caferacercult.gr / e-mail: [email protected]

Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο ο τζίρος ξεπέρασε το ένα δις ευρώ

Πολύ καλά πάνε οι δουλειές για την ιταλική εταιρεία η οποία είδε και πάλι τα έσοδα της να αυξάνονται
motomag Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο τα έσοδα ξεπέρασαν το ένα δις ευρώ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

10/5/2024

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Brembo είδε σε ένα τρίμηνο τον τζίρο της να ξεπερνά το ένα δις ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 4.4% ως προς τα έσοδα της αντίστοιχης περιόδου της περσινής χρονιάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιταλικής εταιρείας, στο διάστημα από 1η Ιανουαρίου έως 31η Μαρτίου 2024 τα κέρδη προ φόρων (EBITDA) ανήλθαν σε 176.8 εκατομμύρια ευρώ ενώ τα καθαρά κέρδη έφτασαν τα 75.2 εκατομμύρια ευρώ.

Τα έσοδα βάσει των συγκρίσιμων συναλλαγματικών ισοτιμιών αυξήθηκαν κατά 5,3% σε σχέση με τα αντίστοιχα έσοδα της συγκεκριμένης περιόδου της περσινής χρονιάς, με τον χρηματοοικονομικό δανεισμό να φτάνει τα 529,5 εκατομμύρια ευρώ, αυξημένος κατά 23,1 εκατομμύρια ευρώ σε σύγκριση με αυτόν της 31ης Μαρτίου 2023.

Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο τα έσοδα ξεπέρασαν το ένα δις ευρώ

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Brembo, Matteo Tiraboschi ανέφερε: “H Brembo ξεκίνησε και το 2024 με θετικά αποτελέσματα, συνεχίζοντας την θετική τάση που υπήρχε και το 2023. Για πρώτη φορά σε ένα μόλις τρίμηνο ξεπεράσαμε το ένα δις ευρώ σε έσοδα. Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στις αυξημένες σε όγκο πωλήσεις στους βασικούς επιχειρηματικούς μας τομείς και στις κύριες αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε, ώστε να προωθήσουμε τη στρατηγική παγκόσμιας επέκτασης του Ομίλου μας. Στην Ταϊλάνδη κατασκευάζουμε το πρώτο εργοστάσιο μας το οποίο θα παράγει προϊόντα που αφορούν μόνο τις μοτοσυκλέτες. Με αυτόν τον τρόπο θέτουμε τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Brembo στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας”.

Με αυτά τα οικονομικά δεδομένα που βλέπουμε, ένα μόνο είναι το σίγουρο, πως η Brembo διάγει την καλύτερη της περίοδο όσον αφορά την εμπορική της πορεία παγκοσμίως.

Ετικέτες