Δελτίο Τύπου: ELF VENT VERT 10W-50 ΓΙΑ ΤΗΝ KAWASAKI

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

15/7/2015

Η Elf Moto εισάγει στην  Ελληνική αγορά µια νέα σειρά λιπαντικών µε την υπογραφή Elf-Kawasaki και προσφέρει ένα  καινοτόµο προϊόν που έχει

σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον επίσηµο έµπορο και τα δίκτυα διανοµής της Kawasaki

 

Η ιστορία  στους αγώνες ταχύτητας

Η Elf Moto,  ειδικός σε  λιπαντικά υψηλής απόδοσης,  παρουσιάζει στην  Ελληνική  αγορά, µια  νέα σειρά λιπαντικών κινητήρα σε συνεργασία µε την Kawasaki Motors  Europe.

Με  εφόδιο   µια  ισχυρή εταιρική συνεργασία  σε  αγώνες  µοτοσυκλέτας (World  Superbike,  World SuperSport, Endurance, Asian  Road Championship), όπως αποδεικνύεται από  τον  WSBK τίτλο  του παγκοσµίου πρωταθλήµατος το 2013  και τις  σηµαντικές νίκες  στο  24 Hours  of Le Mans  και στο   Bol D'or  motorcycle αγώνες αντοχής την  ίδια  χρονιά, η Elf και η Kawasaki ενώνουν τις δυνάµεις τους για  να  παρέχουν την  τεχνογνωσία τους στους  αναβάτες  των  ιαπωνικών µοτοσυκλετών  µε  την παρουσίαση του  λιπαντικού ELF VENT VERT 10W-50

 

Συνεχώς αναπτυσσόµενο δίκτυο  πωλήσεων

Οι ιδιοκτήτες της  Kawasaki στην  Ιαπωνία  έχουν ήδη  δρέψει τους καρπούς της  συνεργασίας από  το 2007. Αυτό το νέο προϊόν που  παράγεται από  την TOTAL Lubricants , είναι µία πραγµατική επιτυχία στην Ιαπωνία, και είναι ήδη  διαθέσιµο στην   Γαλλία,  τη Γερµανία και την Ιταλία, από  τον Μάρτιο  του  2014.

Από   τον   Ιούνιο   του   2015   οι   Έλληνες ιδιοκτήτες των   µοτοσυκλετών  Kawasaki,  θα µπορούν

να προµηθευτούν το  νέο  λιπαντικό ELF VENT VERT 10W-50 το  οποίο εισάγει στην  Ελληνική αγορά η  TOTAL Hellas  αποκλειστικά για το εξουσιοδοτηµένο δίκτυο της  Kawasaki.

 

Ένα  λιπαντικό κινητήρα  στα χρώµατα της Kawasaki

Αυτό το αποκλειστικό προϊόν υψηλής απόδοσης, µέρος της  γκάµας Elf Moto, µε το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό χρώµα LIME GREEN ταιριάζει απόλυτα µε την γνωστή χρωµατική γκάµα  της  Kawasaki. Η Total Hellas  και  ιδιαίτερα η γκάµα  της  Elf Moto, θα επωφεληθούν από  τη συνεργασία µε έναν  από  τους κορυφαίους κατασκευαστές

µοτοσυκλετών στην  high-end κατηγορία.

 

Η τεχνογνωσία της έρευνας, στην  υπηρεσία της απόδοσης

 

Το  ELF VENT VERT 10W-50 είναι σχεδιασµένο για 4-χρονο κινητήρα ως  αποτέλεσµα πολυετούς έρευνας και υψηλής τεχνολογίας της   Elf Moto

 

Το ELF VENT VERT 10W-50 είναι ένα συνθετικό λάδι   τελευταίας γενιάς που  εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης κάτω  από  οποιεσδήποτε συνθήκες λειτουργίας, είτε στην  πόλη, στον  αυτοκινητόδροµο ή στην  πίστα.

• Προστασία στο κιβώτιο  ταχυτήτων

• Προστασία στον  συµπλέκτη

• Ισχυρή προστασία κατά  της  φθοράς κάτω  από  ακραίες συνθήκες

 

 

ELF VENT VERT 10W-50  υπερβαίνει όλες τις πρόσφατες απαιτήσεις των προδιαγραφών API SL

και JASO MA2 και έχει  λάβει την έγκριση και  την επίσηµη σύσταση της Kawasaki Motors Europe.

 

 

Μια πρωτοποριακή συσκευασία

Elf VENT VERT 10W50 διακρίνεται για την αποκλειστική co-branded Kawasaki συσκευασία του, η οποία είναι εύκολα αναγνωρίσιµη από  τους ιδιοκτήτες και τους οπαδούς του  πράσινου χρώµατος της  ιαπωνικής µάρκας

 

 SAERYOKU: Alert and Powerful

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Total Hellas

Βορείου Ηπείρου 74-76 Μαρούσι

151 25 Αθήνα

210 172100

 

www.total.gr

Ετικέτες

Τροχαίο δυστύχημα στην Βουλή – Στα μαλακά ο αστυνομικός που οδηγούσε

Φυλάκιση με τριετή αναστολή, ενώ διατηρεί το δίπλωμά του
motomagΤροχαίο δυστύχημα στην Βουλή – Στα μαλακά ο αστυνομικός που οδηγούσε το όχημα
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Ολοκληρώθηκε τρία χρόνια και τρεις αναβολές μετά, το δικαστήριο για το τροχαίο δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο του 23χρονου μοτοσυκλετιστή, Ιάσωνα Λαλαούνη, με τον αστυνομικό που οδηγούσε του υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη, να καταδικάζεται χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών, αλλά και χωρίς κάποια ουσιαστική ποινή.

Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κρίθηκε ο αστυνομικός, που πριν τρία χρόνια οδηγούσε το αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα έξω από την Βουλή. Ο εισαγγελέας μάλιστα, αρνήθηκε την αναγνώριση ελαφρυντικών, όπως αυτό του πρότερου σύννομου βίου, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει στην απολογία του ο αστυνομικός, καθώς επρόκειτο για μία πρακτική που ακολουθούσε συστηματικά. Επομένως το δυστύχημα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως παρέκκλιση από την μέχρι τότε συνήθη συμπεριφορά του κατηγορουμένου. Στην απολογία του ο αστυνομικός υποστήριξε ότι δεν εγκατέλειψε το σημείο, ενώ ήταν αυτοί που κάλεσαν το 166.

Η οικογένεια του Ιάσωνα, η οποία έδωσε το παρόν στο δικαστήριο δηλώνει απογοητευμένη από την καταδικαστική απόφαση, τονίζοντας ότι δεν του πήραν καν το δίπλωμα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του εκλιπόντος νεαρού, δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Μέχρι, όμως, και την τελευταία στιγμή είχε την ελπίδα ότι κάτι θα άλλαζε, πράγμα που δεν έγινε. Σύμφωνα με την ίδια, η άδεια ικανότητας οδήγησης θα έπρεπε να του αφαιρεθεί.

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός ανεπαρκούς νομικού πλαισίου, όσον αφορά την παραβίαση του Κ.Ο.Κ. Οι ποινές είναι αρκετά χαλαρές, χωρίς να έχουν ως αντίκτυπο την ουσιαστική τιμωρία του εκάστοτε δράστη. Δεν λειτουργούν αποτρεπτικά ούτε για τον ίδιο, αλλά ούτε και για μελλοντικούς επίδοξους παραβάτες, με αποτέλεσμα να γινόμαστε συνεχώς μάρτυρες αντίστοιχων τραγικών περιστατικών. Η συζήτηση για την αυστηροποίηση των ποινών κρίνεται αναγκαία, αλλά και απαραίτητη.

Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο του 2021, υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη, κινούμενο επί της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας επιχείρησε, παρανόμως, να στρίψει αριστερά στην πλευρική είσοδο της Βουλής, προκαλώντας τροχαίο δυστύχημα. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε προβληματική διαχείριση του περιστατικού από την Τροχαία, η οποία έδωσε ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα στο θέμα.