Distinguished Gentleman’s Ride 2024 - Οι εγγραφές άνοιξαν

Η υψηλότερη δωρεά στη φιλανθρωπική βόλτα κερδίζει μια Triumph Thruxton Final Edition
Triumph DGR 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

26/3/2024

Οι εγγραφές άνοιξαν για το Distinguished Gentleman's Ride 2024, με την υψηλότερη δωρεά στη φιλανθρωπική παγκόσμια βόλτα να κερδίζει μια συλλεκτική Thruxton Final Edition από την Triumph, ενώ ρουχισμό της βρετανικής εταιρείας θα κερδίσουν συνολικά οι συμμετέχοντες με τις πέντε υψηλότερες δωρεές.

Η μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση στον κόσμο για τους λάτρεις των κλασικών και vintage μοτοσυκλετών έχει για 11η χρονιά ως μεγάλο χορηγό την Triumph Motorcycles, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την συλλογή πόρων για την ψυχική υγεία των ανδρών και την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη. Η DGR θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, με βόλτες αναβατών σε όλο τον κόσμο.

Για να εμπνεύσει όλους τους αναβάτες να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τις πρωτοβουλίες του Movember για την ψυχική υγεία των ανδρών και τον καρκίνο του προστάτη, η Triumph θα επιβραβεύσει την κορυφαία δωρεά με μια εμβληματική Thruxton Final Edition σε χρώμα Competition Green.

Thruxton Final Edition

Η Thruxton Final Edition, που έχει συλλεκτική αξία, θα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας με τον μοναδικό αριθμό VIN της μοτοσυκλέτας, υπογεγραμμένο από μέλη της σχεδιαστικής ομάδας της Thruxton 1200 και τον CEO της Triumph, Nick Bloor.

Μια νέα σειρά ρούχων με τα σήματα DGR και Triumph έχει λανσαριστεί για την υποστήριξη της φετινής βόλτας, ενώ το 2024 θα ξεκινήσει η ομάδα Team Triumph, μια ειδική ομάδα αναβατών, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην παγκόσμια κοινότητα της Triumph, ενώ παράλληλα θα συγκεντρώσουν χρήματα για την προώθηση της υγείας των ανδρών. Τα βραβεία ένδυσης Triumph X DGR είναι διαθέσιμα για τους πέντε πρώτους που θα συγκεντρώσουν χρήματα στην ομάδα.

Τα κράνη Hedon, τα λιπαντικά ELF και η Quad Lock θα συμμετάσχουν επίσης εκ νέου στη φιλανθρωπική εκδήλωση κλασικής έμπνευσης, επιβραβεύοντας περαιτέρω τις προσπάθειες των δωρητών της χρονιάς

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες