Έκλεψαν αριθμημένη Ducati Panigale V4R στην Αθήνα!

Ελληνική πρωτιά και σε αυτό…
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

10/11/2019

Η μητέρα Ducati γνωρίζει όλους τους ιδιοκτήτες των Panigale V4R, της αριθμημένης δηλαδή έκδοσης της Panigale που υπάρχει για να ομολογκαριστεί και η αγωνιστική έκδοση που παίρνει μέρος στο MOTUL WSBK. Με τιμή που ξεκινά στα €44.800 η συγκεκριμένη έκδοση είναι προφανώς ξεχωριστή και παράγεται σε περιορισμένο αριθμό με όλα της τα μοντέλα να είναι πουλημένα, ακόμη κι εκείνα που θα βγουν από την γραμμή παραγωγής. Η Ducati γνωρίζει όλους τους ιδιοκτήτες, μαζί με τους μελλοντικούς με το όνομά τους, πλέον όμως αγνοεί την τύχη μίας εκ των συγκεκριμένων Panigale. Στην Αθήνα υπάρχουν 3-4 ιδιοκτήτες της εξωτικής αυτής μοτοσυκλέτας, όμως ένας από αυτούς την Παρασκευή στις 19:00 επί της Φωκίωνος Νέγρη, βίωσε το χειρότερο όταν μέσα σε ελάχιστα λεπτά κλάπηκε η μοτοσυκλέτα.

Με την ελληνική αστυνομία να υποστηρίζει πως πλέον υπάρχουν πολλές ομάδες που κλέβουν «κατά ευκαιρία» αρπάζουν δηλαδή οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα απλά να μπορούν εκείνη την στιγμή να το κάνουν, κάθε εικασία για την απώλεια της πανάκριβης και ξεχωριστής Panigale V4R είναι αυτό ακριβώς, μία εικασία. Στην Ελλάδα δρουν οργανωμένες ομάδες κλεφτών κατά παραγγελία, καιροσκόπων που περιμένουν την ευκαιρία, υπάρχει έντονο παραβατικό παρασκήνιο δηλαδή. Η Panigale V4R δεν έφερε πινακίδα, αλλά διέθετε στοιχεία κυκλοφορίας. Η απώλεια είναι μεγάλη και το γεγονός χαρακτηριστικό της κατάστασής μας ως χώρα, όπου οι ληστείες και οι κλοπές είναι σε έξαρση.

Διαθέτουμε επίσης το θλιβερό Ευρωπαϊκό ρεκόρ επαναληψιμότητας, κι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, καθώς οι συλληφθέντες αποφυλακίζονται άμεσα την αμέσως επόμενη ημέρα της σύλληψής τους!

Η αναγγελία της κλοπής έχει ανέβει στην σελίδα ΕΥΡΕΣΗ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ AUTO-MOTO-TRUCK, όπου ο διαχειριστής της κ. Παππάς ελέγχει την εγκυρότητα και διασταυρώνει στοιχεία, διατηρώντας αυτή την στιγμή ένα πολύ καλά ενημερωμένο αρχείο των οχημάτων που έχουν κλαπεί στην Ελλάδα

 

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες