Επενδύει η ΚΤΜ SEE στους συνεργάτες της

Μια σημαντική κίνηση
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

13/5/2019

Η K-Motors South East Europe AE, που είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μοτοσυκλετών KTM, Husqvarna και Bajaj, πάει κόντρα στο ρεύμα της κρίσης που έχει πλήξει τη χώρα μας την τελευταία δεκαετία, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της μέσω της επιμόρφωσης των συνεργατών της. Τα θέματα που αναλύθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αφορούσαν τα χαρακτηριστικά των μοτοσυκλετών της KTM. Μάλιστα, η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην πίστα των Σερρών μια μέρα πριν τα KTM ORANGE DAYS και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος χώρος, καθώς οι εκπαιδευόμενοι είχαν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες της KTM και να δουν από πρώτο χέρι τις δυνατότητες τους. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να δείτε περιοσσότερες λεπτομέρειες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η K-Motors South East Europe AE, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μοτοσυκλετών KTM, Husqvarna, Bajaj στην Ελλάδα διοργάνωσε ένα ιδιαίτερο σεμινάριο επιμόρφωσης των πωλητών των συνεργατών της εταιρείας στην πίστα των Σερρών. 

Την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, στα πλαίσια των Orange Days και του track day που διοργανώνει το www.track-day.gr, η K-Motors South East Europe AE προσκάλεσε τους υπεύθυνους πωλήσεων των καταστημάτων των συνεργατών της εταιρείας, για ένα πρωτότυπο σεμινάριο ενημέρωσης των προϊόντων της KTM. 

Το σεμινάριο παρουσίασε ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου, κύριος Αργύρης Παπαγιαννακόπουλος, αναλύοντας διεξοδικά τα χαρακτηριστικά των μοτοσυκλετών της KTM, ενώ παράλληλα προχώρησε και σε ανάλυση του ανταγωνισμού. 

Αμέσως μετά το σεμινάριο, οι συνεργάτες της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα περισσότερα μοντέλα της KTM στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, ώστε να διαπιστώσουν τον γνήσια Ready to Race χαρακτήρα τους. 

Τα χαμόγελα όλων στο τέλος της ημέρας προδίδουν την επιτυχία της διοργάνωσης.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες