KTM ORANGE DAYS 2019: Στην καρδιά της Μακεδονίας

Δυναμική συνέχεια
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

10/5/2019

Τα KTM ORANGE DAYS έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται δυναμικά από πριν το Πάσχα έχοντας ως αφετηρία τη Ρόδο. Με ένα μικρό διάλλειμα για τον εορτασμό του Πάσχα επιστρέφουν και συνεχίζουν να "οργώνουν" το χάρτη σχεδόν ολόκληρης της χώρας προσφέροντας στους αναβάτες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες της KTM. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε τη μέχρι τώρα πορεία αλλά και το υπόλοιπο πρόγραμμα μέχρι το τέλος τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τέσσερις ημέρες γεμάτες οδήγηση. Σε πίστα και δρόμο. Με την  οικογένεια της ΚΤΜ να υποδέχεται σύσσωμη τους 90 αναβάτες που ευχαριστήθηκαν τα μοντέλα της.

Μετά τις διακοπές του Πάσχα, τα ORANGE DAYS ξεκίνησαν και πάλι. Όπως παραδοσιακά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, οι Σέρρες και η καλύτερη ελληνική πίστα υποδέχθηκαν τα test ride της KTM SOUTH EAST EUROPE τις πρώτες ημέρες του Μαΐου. Στα πλαίσια των track day που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Γιώργος Χάλαρης όλοι οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία οδήγησης μιας KTM στο ιδανικότερο και ασφαλέστερο περιβάλλον.

Μετά τις Σέρρες, η Δράμα στις 7 και η Ξάνθη στις 8 Μαΐου ήταν οι πόλεις που φιλοξένησαν τα ORANGE DAYS. Με την πολύτιμη βοήθεια και εξαιρετική οργάνωση του εξουσιοδοτημένου συνεργάτη της KTM S.E.E., ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, πάνω από 60 αναβάτες, με σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες, οδήγησαν τις 15 μοτοσυκλέτες που ήταν διαθέσιμες.

Όπως ήταν φυσικό, τα νέα 790 ADVENTURE και 790 ADVENTURE R διένυσαν τα περισσότερα χιλιόμετρα, αφού όλοι περίμεναν με ανυπομονησία να οδηγήσουν το μεσαίο on-off της ΚΤM. Το “δημιούργημα” της “ελληνικής KTM”, 790 DUKE S προσέλκυσε το ενδιαφέρον, όπως άλλωστε έγινε και με τα υπόλοιπα μέλη των “ευγενών” της αυστριακής μάρκας.

Το καταξιωμένο 1290 SUPER ADVENTURE S συνεπήρε όσους το δοκίμασαν, ενώ και ο “μικρός πύραυλος” RC 390 απέδειξε πως είναι ένα από τα κορυφαία μικρά supersport. Περισσότεροι από 90 αναβάτες πραγματοποίησαν σχεδόν 140 test ride σε τέσσερις ημέρες. Και ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή. 



Απομένουν 10 ORANGE DAYS σε όλη την Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη και η DELTA MOTORCYCLES είναι ο επόμενος σταθμός στις 10 και 11 Μαΐου, ενώ μία ημέρα μετά η Κατερίνη και το BOB’S MOTOR GARAGE παίρνουν τη σκυτάλη.

Ακολουθεί αναλυτικό gallery με όλες τις φωτογραφίες

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα των ORANGE DAYS 2019 έχει ως εξής:

10/05 & 11/05 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, DELTA MOTORCYCLES, 2311 824700

12/05 ΚΑΤΕΡΙΝΗ, BOB'S MOTOR GARAGE, 23510 79157

14/05 ΛΑΡΙΣΑ, N.R.G. MOTO ACTION, 2410 555232

15/05 ΤΡΙΚΑΛΑ, ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ, 24310 35045

22/05 ΑΘΗΝΑ, DELTA MOTORCYCLES, 210 92 48 996

25/05 & 26/05 ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Η&Κ Α.Ε.Β.Ε., 2810 330870

29/05 ΑΘΗΝΑ, ΜΟΤΟΜ, 210 28 48 978

01/06 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, FANMOTO ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ, 210 99 55 451

02/06 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, EMC ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, 210 59 10 568

05/06 ΑΘΗΝΑ, KTM CENTRAL STORE, 210 55 40 640

Απαραίτητα: Άδεια οδήγησης, ταυτότητα, εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι). Επίσης, βεβαιωμένη κατοχή μοτοσυκλέτας άνω των 600cc για τη δοκιμή των 790, & 1290.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας - Δηλώστε συμμετοχή σήμερα

Ετικέτες

Χιλιάδες Hell’s Angels καταφτάνουν στην Ηγουμενίτσα – Άρχισαν ήδη οι συλλήψεις

Πάνω από 5.000 μοτοσυκλετιστές αναμένονται στο Ελληνικό Φεστιβάλ Φίλων Αμερικανικής Μοτοσυκλέτας στην παραλία Δρέπανο
hells-angels
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

5/6/2026

Η διοργάνωση του φεστιβάλ στο Δρέπανο από 5 ως 7 Ιουνίου αναμένεται να προσελκύσει στην περιοχή χιλιάδες μοτοσυκλετιστές από όλη την Ευρώπη και μεταξύ τους μεγάλο αριθμό μελών της οργάνωσης Hell’s Angels (HAMC).

Το γεγονός αυτό ωστόσο έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές της χώρας, καθώς εκτιμάται πως μεταξύ των μελών της HAMC περιλαμβάνονται αρκετοί επικίνδυνοι κακοποιοί. Άλλωστε υπάρχει πάντα η ανάμνηση του ανάλογου φεστιβάλ στην περιοχή το 2015, όταν μια ομάδα Hell’s Angels είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου 41χρονο Έλληνα έξω από κατάστημα εστίασης μετά από ασήμαντη διαφωνία.

Στο μεταξύ δέκα συλλήψεις έχουν ήδη γίνει από τις αρχές, επτά στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα και άλλες τρεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αφορώντας όλες μέλη διαφόρων τμημάτων της HAMC.

Στον Προμαχώνα συνελήφθησαν επτά μοτοσυκλετιστές από τη Βουλγαρία και την Πολωνία που βρέθηκαν σε έλεγχο με μαχαίρια, σιδερογροθιές και γκλομπ. Στη δε Ηγουμενίτσα πιάστηκαν στη διάρκεια ελέγχων κατά την αποβίβαση από το καράβι τρεις Γερμανοί υπήκοοι, δύο εξ αυτών οπλισμένοι με μαχαίρια και ο τρίτος καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του διεθνές ένταλμα για τροχαίο με τραυματισμό στην Πολωνία.

Με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών να μιλούν για μια συγκέντρωση περισσότερων από 5.000 μοτοσυκλετιστών, η Ελληνική Αστυνομία έχει καταστρώσει ειδικά σχέδια περιφρούρησης στην περιοχή, σε συνεργασία με τις τελωνειακές αρχές και το Λιμενικό Σώμα.