Husqvarna Vitpilen 401 και 701

Έρχονται στην Ελλάδα
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

13/12/2017

Τα Husqvarna Vitpilen 401 και 701, καθώς και το Svartpilen 401, με την ανατρεπτική neoretro αισθητική τους, έρχονται στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες. Συγκεκριμένα, τα πρώτα 401 θα είναι στις βιτρίνες των καταστημάτων τον Φεβρουάριο, με το naked Vitpilen 401 να κοστίζει €6.390 και το scrambler Svartpilen 401 να είναι 100€ ακριβότερο στα 6.490€.

Το μεγαλύτερο σε κυβισμό Vitpilen 701 θα έρθει τον Μάρτιο με τιμή 10.690€. Εδώ να θυμίσουμε ότι η scrambler έκδοση Svartpilen του 701 παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στο Μιλάνο και την περιμένουμε σε μορφή παραγωγής  την επόμενη χρονιά.

Καθώς τα Vitpilen και Svartpilen βασίζονται στους κινητήρες και σε μεγάλο ποσοστό στα μηχανικά μέρη των KTM Duke 390 και Duke 690, οι προσδοκίες μας στον τομέα της σπορ συμπεριφοράς είναι πολύ μεγάλες. Αν όντως η Husqvarna έχει καταφέρει να συνδυάσει την neo-retro αισθητική με τον fun to ride χαρακτήρα των Duke, τότε θα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό της κατηγορίας που περιορίζεται στον αισθητικό τομέα και δεν δίνει τόση σημασία στα δυναμικά χαρακτηριστικά. Ίσως καταφέρουμε να τα οδηγήσουμε λίγο πριν ποζάρουν στις βιτρίνες των καταστημάτων και να σας δώσουμε μια πρώτη εικόνα γι' αυτό το νέο είδος μοτοσυκλετών που επαναφέρει το όνομα της Husqvarna στους ασφαλτοστρωμένους δρόμους.   

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες