INTERMOT - Νέα εποχή, με ετήσια διεξαγωγή και σε νέα ημερομηνία από το 2024

Αντί να προηγείται της EICMA, από εδώ και στο εξής το γερμανικό σαλόνι μοτοσυκλέτας θα έπεται του ιταλικού
Intermot 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/1/2024

Εκτός από τη διεξαγωγή σε ετήσια βάση, από το το 2024 η έκθεση μοτοσυκλέτας INTERMOT μετακινείται και σε νέα ημερομηνία. Έτσι, για πρώτη φορά, η Κολωνία θα φιλοξενήσει το σαλόνι μοτοσυκλέτας της Γερμανίας από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου (προηγουμένως η έκθεση πραγματοποιούνταν στις αρχές Οκτωβρίου), μια κίνηση που έχει ως στόχο να ευθυγραμμιστεί η INTERMOT με τις παρουσιάσεις των νέων μοντέλων από τις εταιρείες, παρουσιάσεις που γίνονται ως επί το πλείστον σήμερα στο σαλόνι της EICMA στο Μιλάνο, στα τέλη Νοεμβρίου. Το ΜΟΤΟ θα δώσει με φυσική παρουσία το παρών στη νέα αυτή εποχή, καθώς μετά την EICMA 2024 θα βρεθούμε και στην INTERMOT για να σας μεταφέρουμε live όλες τις εξελίξεις.

Η Koelnmesse -διοργανώτρια της INTERMOT και χορηγός της εκδήλωσης μαζί με τον Γερμανικό Σύνδεσμο Βιομηχανίας Μοτοσυκλετών (IVM e.V.), στοχεύουν να προσφέρουν στους εμπορικούς επισκέπτες και τους τελικούς καταναλωτές έναν νέο τρόπο να απολαύσουν την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα και τις αγορές που την συνοδεύουν. Παράλληλα, θα υπάρχει και ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων προσαρμοσμένο στην εποχή.

Intermot

Ακόμη και πριν από την επίσημη έναρξη των εγγραφών, η νέα ιδέα της τετραήμερης εκδήλωσης έχει ήδη κερδίσει σημαντικούς παράγοντες της αγοράς, όπως η BMW Motorrad Germany (σημαντική κίνηση, καθώς η BMW τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να μην παρευρίσκεται επίσημα σε εκθέσεις), η Kawasaki Motors Europe N.V. και η Yamaha Motor Europe N.V., οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν.

Intermot

Η Koelnmesse διοργανώνει εκτός από την INTERMOT και τις εκθέσεις THE TIRE COLOGNE και polisMOBILITY. Τρεις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις στον τομέα της κινητικότητας, που φιλοξενούνται στο εκθεσιακό της κέντρο στην Κολωνία/Γερμανία. Παράλληλα με τα ελαστικά και τους τροχούς, η THE TIRE COLOGNE εστιάζει στον εξοπλισμό για το σέρβις των μηχανοκίνητων οχημάτων και τα κέντρα τοποθέτησης ελαστικών και παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών για την αναγόμωση ελαστικών και την ανακύκλωση και απόρριψη παλαιών ελαστικών. Η INTERMOT είναι η έκθεση για τα μηχανοκίνητα δίκυκλα και παρουσιάζει τις βασικές καινοτομίες στην ηλεκτροκίνηση, τα αξεσουάρ, τον ρουχισμό, τα ανταλλακτικά, την προσαρμογή, την περιήγηση και τον εξοπλισμό συνεργείων. Η τελευταία μορφή polisMOBILITY δείχνει πώς μπορεί και πρέπει να σχεδιαστεί η αστική κινητικότητα στο μέλλον.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες