Νέο κάθετο κατάστημα KTM – HUSQVARNA – GASGAS: Στις εγκαταστάσεις της νέας αντιπροσωπείας

Ενισχύεται το δίκτυο της KTM!
Νέο κάθετο κατάστημα KTM – HUSQVARNA – GASGAS: Στις εγκαταστάσεις της νέας αντιπροσωπείας
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

22/12/2023

Εγκαινιάστηκε το νέο κεντρικό κατάστημα της KTM της Husqvarna και της GASGAS στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό 104, Αθήνα 104 47, όπου βρίσκονται και οι κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Πέτρος Πετρόπουλος που έχει αναλάβει την αντιπροσώπευσή της εδώ και λίγους μήνες.

Θυμίζουμε πως η ανάληψη της αντιπροσωπείας έγινε μόλις ένα μήνα πριν από την προηγούμενη Έκθεση Μοτοσυκλέτας στην οποία πρόλαβε μάλιστα η νέα ομάδα να συμμετάσχει, έχοντας πλήρη γκάμα και μαζί αγωνιστικές MotoGP και Rally μοτοσυκλέτες, ένα σπάνιο θέαμα για τα ελληνικά δεδομένα.

Αυτό έδειξε από την πρώτη στιγμή πως οι διαδικασίες θα κινηθούν γρήγορα από τον τεράστιο Όμιλο που διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες κεφαλαιοποιήσεις στον ελληνικό χώρο. Πράγματι πριν τελειώσει ο χρόνος το νέο flagstore άνοιξε τις πόρτες του που με την σειρά του σημαίνει πως έχουν ήδη γίνει εκ νέου όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και υπάρχουν ήδη συνεργασίες και δίκτυο καταστημάτων ανά την Ελλάδα.

Από την εισαγωγή ανταλλακτικών, την έλευση των νέων μοντέλων και την διάθεσή τους σε υπάρχον και νέο δίκτυο συνεργατών, τα πράγματα για την KTM έχουν οδηγηθεί αρκετά γρήγορα για όποιον γνωρίζει τους χρόνους απόκρισης των υπηρεσιών και των νομικών διαδικασιών που απαιτούνται ξεκινώντας ουσιαστικά από την αρχή, την νέα αντιπροσωπεία. Η σύνθεση της ομάδας με στελέχη από την προηγούμενη αντιπροσωπεία και με έμπειρους ανθρώπους μέσα από τον Όμιλο, βοήθησε να ξεκινήσουν άμεσα οι παραδόσεις των νέων μοτοσυκλετών σε μία δύσκολη περίοδο με γενικότερες ελλείψεις.

Στο κέντρο του νέου καταστήματος δέσποζε το 1390 Super Duke R που μόλις παρουσιάστηκε, γεγονός που δείχνει πως δεν χάθηκε χρόνος για το νέο κατάστημα που διέθετε το σύνολο της γκάμας και από τις τρεις μάρκες και μαζί και τον μακρύ κατάλογο των Power Parts.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο κος Μιχάλης Η. Οικονομάκης, εκτελεστικός πρόεδρος της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ καθώς και ο κος Θεόδωρος Β. Αναγνωστόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, αμφότεροι απευθυνόμενοι με σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, γεγονός που δείχνει πως παρότι ο τομέας της μοτοσυκλέτας είναι ένας από τους μικρότερους που απασχολείται ο Όμιλος, εντούτοις η προσοχή με την οποία τον αγκαλιάζουν φανερώνει πως ξεκίνησαν με ενθουσιασμό για την είσοδο στον χώρο της μοτοσυκλέτας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος έχει εμπλακεί σε συζητήσεις για την ανάληψη κάποιας αντιπροσωπείας μοτοσυκλέτας και η δυναμική εκκίνηση της KTM δείχνει πως ήταν έτοιμος για το βήμα, στον ιδιαίτερο αυτό χώρο.

Το νέο κατάστημα στήθηκε εκεί που έως τώρα βρισκόντουσαν τα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Isuzu, που είναι μόλις μία από τις μάρκες αυτοκινήτων που εισάγουν και δίπλα στα κεντρικά γραφεία της αντιπροσωπείας, ώστε η επαφή με το κοινό να είναι άμεση. Η απευθείας λιανική πώληση όχι απλά οχημάτων αλλά και εξοπλισμού, δεν ήταν έως και σήμερα, κάτι που επιδίωκε ο Όμιλος να αναπτύξει σε μεγαλύτερο βαθμό με την μοτοσυκλέτα να σηματοδοτεί και μία νέα περίοδο εξωστρέφειας που στην μακρά του ιστορία δεν είχε αντίστοιχη ευκαιρία.

Στημένο με βάση τις τελευταίες προδιαγραφές των Αυστριακών και με όλο τον μακρύ κατάλογο της γκάμας κάθε μάρκας σε περίοπτη θέση, το νέο FLAGSTORE των KTM, Husqvarna και GASGAS, αποτελεί σημείο αναφοράς και είναι ήδη έτοιμο να υποδεχτεί κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες