Η Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε. - Επίσημη ανακοίνωση ανάληψης αντιπροσωπείας μοτοσυκλετών KTM, Husqvarna και GASGAS

Με ισχύ από την 15η Μαρτίου 2023
Πέτρος Πετρόπουλος νέα αντιπροσωπεία KTM, Husqvarna, GASGAS
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/3/2023

Η Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι, με ισχύ από την 15η Μαρτίου 2023 θα είναι ο εισαγωγέας των μοτοσυκλετών KTM, Husqvarna και GasGas για την ελληνική αγορά, μετά από σχετική συμφωνία που υπέγραψε με τις αντίστοιχες εταιρίες, μέλη του Ομίλου PIERER Mobility AG.

Για τη μεγάλη αυτή αλλαγή σας είχαμε γράψει αναλυτικά στο ΜΟΤΟ πρωτύτερα, ενώ τώρα η επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνει την εγκυρότητα της είδησης.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε.: “Ο Όμιλος PIERER Mobility AG είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανοκίνητων δίτροχων στην Ευρώπη, διαθέτοντας στην αγορά την πλήρη σειρά premium μοτοσυκλετών KTM, Gasgas και Husqvarna. Με βασικά πλεονεκτήματα στην καινοτομία, o Όμιλος PIERER Mobility ΑG είναι πρωτοπόρος τεχνολογικός ηγέτης και στην ηλεκτροκίνηση με δύο τροχούς μέσω των εμπορικών της σημάτων.

Η δραστηριότητα αυτή εντάσσεται στον Τομέα Ελαφρών Επαγγελματικών και Επιβατικών Οχημάτων. H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη. Κατασκευάζει, διασκευάζει, διανέμει και υποστηρίζει μεγάλο εύρος προϊόντων αυτοκινητοβιομηχανίας όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, σκάφη, εξωλέμβιες μηχανές, αγροτικά, χωματουργικά και βιομηχανικά μηχανήματα, λιπαντικά, μπαταρίες και ελαστικά. Η Εταιρία κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά στους τομείς δραστηριότητας της.”

Ετικέτες

Ξάνθη: Επίσημη αναγνώριση 4 μοτοσυκλετιστικών ορεινών περασμάτων

Ο Δήμος Ξάνθης προσκαλεί τον μοτοσυκλετιστικό τουρισμό
Ξάνθη
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

21/8/2026

Η αρχή έγινε με τον Δήμο Σουλίου τον Μάιο, ο οποίος επισημοποίησε στο Εθνικό Σύστημα Αναγνώρισης Μοτοσυκλετιστικών Πάσων και Διαδρομών τρία ορεινά περάσματα (πάσα).

Στη διάρκεια του Καλοκαιριού ακολούθησε και ο Δήμος Κόνιτσας εντάσσοντας άλλα έξι πάσα στο πρόγραμμα αυτό, για να έρθει τώρα ο Δήμος Ξάνθης να το εμπλουτίσει με άλλα τέσσερα.

Στον εθνικό σύστημα μπαίνουν τα:

  • Πάσο Λειβαδίτη
  • Πάσο Χαιντού
  • Πάσο Προφήτη Ηλία – Καλλιθέα
  • Πάσο Τσάλ

Πρόκειται για μια σημαντική και ωφέλιμη πρωτοβουλία που αναδεικνύει πανέμορφες γωνίες της χώρας που συνήθως ζουν στη σκιά των πιο παραδοσιακών τουριστικών προορισμών, ειδικά το Καλοκαίρι που η θάλασσα έχει τον πρώτο λόγο.

Από την άλλη προάγει τον θεματικό τουρισμό προσκαλώντας το μοτοσυκλετιστικό κοινό – τόσο της Ελλάδας όσο και το διεθνές – να απολαύσει μοναδικές διαδρομές και να συμβάλλει στις τοπικές οικονομίες, κάτι που μάλιστα έχει νόημα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο τις παραδοσιακές τουριστικές περιόδους.