ZXMOTO: Ευρωπαϊκή απόβαση στην EICMA με 820Χ, adventure σκούτερ και νέο 350 on-off!

Η εταιρεία του Zhang Xue φτιάχνει μια δυνατή γκάμα για την πρώτη της χρονιά στην Ευρώπη
Zxmoto X820
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

2/11/2026

Αφότου έφυγε από την Kove και ξεκίνησε τη δική του εταιρεία, τη ZXMOTO, o Zhang Xue καταφέρνει να βρίσκεται μονίμως στην πρώτη γραμμή επικαιρότητας με τις μοτοσυκλέτες που σχεδιάζει, όσο και με τα κατορθώματά του στο Παγκόσμιο Supersport με την τρικύλινδρη 820RR.

Η δε εξασφάλιση της αντιπροσώπευσης της ΖΧΜΟΤΟ από τον Όμιλο Σφακιανάκη στη χώρα μας πολλαπλασιάζει το ενδιαφέρον, καθώς πλέον μιλάμε για νέα μοντέλα που σε μερικούς μήνες θα κυκλοφορούν και σε ελληνικούς δρόμους.

zxmoto 820x

Βάσει αυτών, η έλευση της ψηλής 820Χ έχει ήδη ελκύσει αρκετό ενδιαφέρον, ωστόσο δίπλα σε αυτήν η ΖΧΜΟΤΟ θα δείξει δύο (τουλάχιστον) ακόμη πολύ ενδιαφέροντα νέα μοντέλα, με πρώτο και καλύτερο το MX350 Dualsport.

zxmoto mx350 dualsport

Πρόκειται για μια μονοκύλινδρη αεροελαιόψυκτη on-off που θα επιχειρήσει να επαναφέρει στην καθημερινότητά μας τη μοτοσυκλέτα-πολυεργαλείο, το προσιτό και οικονομικό εντουράκι.

zxmoto 250adv

Δίπλα τους το πρώτο σκούτερ της ΖΧΜΟΤΟ είναι ένα δικύλινδρο 250 με adventure σχεδίαση και τον κινητήρα κεντρικά τοποθετημένο στο πλαίσιο. Πρόκειται για ένα σκούτερ του οποίου την ύπαρξη γνωρίζαμε εδώ και καιρό μέσω της κινέζικης επικαιρότητας, ωστόσο η εμφάνισή του στην EICMA έρχεται να επιβεβαιώσει πως θα έρθει και στην Ευρώπη.

Περισσότερα και αναλυτικότερα θα έχουμε αύριο, Τρίτη 3/11, όταν θα γίνει η παρουσίαση των νέων μοντέλων και θα έχουμε ακριβείς τεχνικές πληροφορίες και, ελπίζουμε, πρακτικές ειδήσεις σχετικά με τον αναμενόμενο χρόνο έλευσης στις ευρωπαϊκές αγορές.

EICMA - THRUST MOTOR: Όλα τα μοντέλα 2027 που έδειξε η THRUST στο Μιλάνο!

Όλες οι αποκαλύψεις για το 2027, κατευθείαν από τη μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας του κόσμου, στο Μιλάνo! Δείτε τι νέο έρχεται στους δρόμους.
THRUST
Από την

Μαρίζα Κριμπένη

5/11/2026

Thrust Motor Safari 300 και 125 2027 - Δύο νέες on-off έρχονται στην Ελλάδα

 

SAFARI THRUST

Thrust Motor ATS 400 2027 – Δικύλινδρο Crossover σκούτερ με 42 ίππους

THRUST