Husqvarna – Δωρεάν επέκταση εγγύησης για τα Norden 901, Norden 901 Expedition και Svartpilen 801 του 2024

Η οποία φτάνει τα τέσσερα χρόνια
motomag Husqvarna – Δωρεάν επέκταση εγγύησης για τα Norden 901, Norden 901 Expedition και Svartpilen 801 του 2024
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/3/2024

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, επίσημη αντιπροσωπεία της Husqvarna στην Ελλάδα, ενημερώνει πως οι κάτοχοι των μοντέλων Norden 901, Norden 901 Expedition και Svartpilen 801 του 2024 θα έχουν τη δυνατότητα να διπλασιάσουν την αρχική εργοστασιακή εγγύηση των 24 μηνών.

Προκειμένου να πετύχουν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης οι κάτοχοι των τριών αυτών μοντέλων θα πρέπει απλά να εκτελέσουν την περιοδική συντήρηση της μοτοσυκλέτας τους στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της Husqvarna. Επιπλέον η εργοστασιακή εγγύηση για τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας θα επεκταθεί στους 24 μήνες. Οι παραπάνω επεκτάσεις των εργοστασιακών εγγυήσεων δεν έχουν απολύτως καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η περίοδος της εργοστασιακής εγγύησης επεκτείνεται αυτόματα κάθε φορά που οι ιδιοκτήτες θα πηγαίνουν για περιοδική συντήρηση στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών Husqvarna, στα διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής. Μοναδική προϋπόθεση είναι να γίνει η προβλεπόμενη περιοδική συντήρηση τους πρώτους 24 μήνες ώστε να επεκταθεί η εγγύηση μέχρι το επόμενο προγραμματισμένο service φτάνοντας έτσι στον μέγιστο αριθμό των τεσσάρων ετών. Οι όροι και προϋποθέσεις είναι πανομοιότυποι με εκείνους της αρχικής εργοστασιακής εγγύησης.

Επιπλέον η εργοστασιακή εγγύηση της Husqvarna είναι συνδεδεμένη με την μοτοσυκλέτα και μπορεί να μεταφερθεί στον επόμενο ιδιοκτήτη αν αυτή πουληθεί αρκεί να αλλαχτούν αντίστοιχα και τα στοιχεία ιδιοκτήτη στην διαδικτυακή πλατφόρμα των συνεργατών της Husqvarna.

Σε ισχύ θα είναι επίσης από την ημέρα αγοράς κάθε επίσημο ανταλλακτικό και αξεσουάρ της Husqvarna το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στα τρία αυτά μοντέλα του 2024. Η επέκταση εγγύησης των ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας ισχύει για ότι μοντέλο έχει αγοραστεί από τον Ιανουάριο του 2024 και μετά.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο συνεργατών Husqvarna.

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες